Partex

Partex logo
Partex on kehittänyt ja valmistanut merkintätarvikkeita kaapeleille, johtimille, letkuille ja erilaisille komponenteille jo yli kuusikymmentä vuotta. Partexilla on yhdeksän tytäryhtiötä Euroopassa, sekä jälleenmyyjiä ympäri maailmaa. 
Asianmukainen merkintä vähentää huomattavasti huolto- ja kunnossapitokustannuksia sekä korjauskustannuksia. Johdin- ja kaapelimerkkien  lisäksi valikoimaamme kuuluvat mm. kyltit, tarrat ja komponenttimerkinnät sekä tulostimet. Merkinnät on jaettu kolmeen ryhmään; yksittäiset standardimerkinnät, asiakassovelletut merkinnät sekä ”tee-se-itse” -merkinnät.

1. Standardimerkit

Yksittäiset merkit kuten 0-9, A-Z, jne. Yhdistä numerot ja kirjaimet haluamallasi tavalla.  Tarjolla myös laaja valikoima asennusta helpottavia tarvikkeita.

2. Asiakassovelletut merkinnät

Helpota omaa työtäsi ja varastointia. Valmistamme merkinnät asiakkaan teksteillä, merkit saa myös valmiiksi lajiteltuina. Saatavana asiakassovelletut johdin- ja kaapelimerkit sekä kyltit ja komponenttimerkinnät.

3. Tee-se-itse merkit

Nopea ja helppo tapa merkintöjen tekemiseen. Valikoimasta löytyy tulostimet  johdin- ja kaapelimerkeille sekä komponenttimerkinnöille. 
 

Katso tuotteet

Merkintätarvikkeet

Merkintätärvikkeita löytyy laaja valikoima, mukaan lukien Partexin kaapeli- ja johdinmerkit, joita on saatavilla yksittäisinä merkintöinä sekä asiakassovelletuilla tulostuksilla. Valikoimista löytyvät myös tulostimet ja ohjelmistot merkintöjen tekemiseen.

Kutistesukat

Kutistesukkia käytetään yleisesti suojaamaan ja eristämään kaapeleita sekä niiden liitäntöjä. Meiltä löydät niin Intercable Tools:in kuin Partexin kutistesukat. Myymme kutistesukkia rullana, laatikossa ja yksittäisenä putkena. Kutistesukat ovat valmistettu polyolefin-materiaalista. Kysy myös eri värejä.

PKS-merkintäkilvet ruostumattomasta teräksestä

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut merkintäkilvet vaativiin olosuhteisiin. Olipa ongelmana sitten hapot, kuumuus, kylmyys, merivesi, UV-säteily, kemikaalit tai palamisen vaara, Partexin PKS-merkinnät ovat täydellinen ratkaisu näihin olosuhteisiin. Ruostumattomia merkkejä on saatavana yksittäisinä tai valmiiksi painettuina. Merkkien kiinnitys tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla nippusiteillä tai niiteillä.

Kaapelimerkinnät

Valikoimistamme löytyvät Partexin yksittäiset PK-kaapelimerkinnät rullassa tai pussissa. Merkit saatavana myös värikoodattuna. PK-kaapelimerkit asennetaan PKH- tai POH-pidikkeeseen. Yksittäiset kaapelimerkinnät saatavilla myös halogeenivapaana (PKZ). Jos tarvitset täysin räätälöityjä kaapelimerkintöjä, tarjoamme myös asiakassovellettuja vaihtoehtoja, joko muovisena, halogeenivapaana tai ruostumattomasta teräksestä. Asiakassovelletut kaapelimerkinnät tehdään asiakkaan Excel-taulukon mukaan.

Tulostimet

PARTEXIN laadukkaat tulostimet, joilla tulostat itse haluamasi merkinnät. Tulostimet sopivat johdin- ja kaapelimerkinnöille, kutistesukille, tarroille, teipeille ja kylteille.

Lajitelma- ja säilytyslaatikot

Pidä merkintätarvikkeesi järjestyksessä. Valikoimistamme löydät lajitelmalaatikot sekä säilytyslaatikot tarvikkeillesi. Partexin PSK55000-lajitelmalaatikko tarjoaa loistavan ratkaisun niin pieniin kuin suuriinkin merkintätarpeisiin. Lajitelmalaatikkoa on saatavana täydennettynä johdin- tai kaapelimerkeillä. Johdinmerkkilaatikoita on saatavana PA02-, PA1- ja PA2-merkeillä. Kaapelimerkkilaatikot ovat saatavana muovisilla PK2-merkeillä tai ruostumattomilla PKS-merkeillä. PSK55000-lajitelmalaatikot ovat täydennetty numeroilla (0-9) ja kirjaimilla (A-Z) sekä yleisimmillä erikoismerkeillä. Johdinmerkkilaatikoista löytyy myös asennustyökalut merkeille ja kaapelimerkkilaatikoista pidikkeet sekä nippusiteet.

Tulostettavat materiaalit

Valikoimistamme löytyy useita tulostettavia materiaaleja. Merkintään tulostettavat PO- ja PP-profiilit, halogeenivapaat profiilit, kutistesukat, teipit ja kyltit. Profiileihin on saatavilla useita eri värejä ja pakkauskokoja. Valikoimasta löydät myös kutistesukat, kietaisutarrat, kyltit sekä teipit tulostimille ja merkintään.

Kaapelispiraalit

Kaapelispiraalit ovat erinomainen suoja johtonipuille. Tarjoamme kaapelispiraaleja myös halogeenivapaana. Kaapelispiraalien värivaihtoehdot ovat vihreä tai harmaa.
Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti