Partex

Partex logo
Partex on kehittänyt ja valmistanut merkintätarvikkeita kaapeleille, johtimille, letkuille ja erilaisille komponenteille jo yli kuusikymmentä vuotta. Partexilla on yhdeksän tytäryhtiötä Euroopassa, sekä jälleenmyyjiä ympäri maailmaa. 
Asianmukainen merkintä vähentää huomattavasti huolto- ja kunnossapitokustannuksia sekä korjauskustannuksia. Johdin- ja kaapelimerkkien  lisäksi valikoimaamme kuuluvat mm. kyltit, tarrat ja komponenttimerkinnät sekä tulostimet. Merkinnät on jaettu kolmeen ryhmään; yksittäiset standardimerkinnät, asiakassovelletut merkinnät sekä ”tee-se-itse” -merkinnät.

1. Standardimerkit

Yksittäiset merkit kuten 0-9, A-Z, jne. Yhdistä numerot ja kirjaimet haluamallasi tavalla.  Tarjolla myös laaja valikoima asennusta helpottavia tarvikkeita.

2. Asiakassovelletut merkinnät

Helpota omaa työtäsi ja varastointia. Valmistamme merkinnät asiakkaan teksteillä, merkit saa myös valmiiksi lajiteltuina. Saatavana asiakassovelletut johdin- ja kaapelimerkit sekä kyltit ja komponenttimerkinnät.

3. Tee-se-itse merkit

Nopea ja helppo tapa merkintöjen tekemiseen. Valikoimasta löytyy tulostimet  johdin- ja kaapelimerkeille sekä komponenttimerkinnöille. 
 
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti