RAM Mounts

RAM Mounts
RAM Mounts on johtava asennuskiinnikkeiden valmistaja, jonka valikoimaan kuuluu noin 5000 artikkelia ja 154 patenttia. Yhtiön tuotteet valmistetaan USA:ssa.

RAM Mounts

RAM Mounts-asennuskiinnikkeet koostuvat vankasta palloliitosjärjestelmästä, jonka voi asentaa lähes minne vaan, kuten kuorma-autoihin, trukkeihin, rakennuskoneisiin ja autoihin. RAM-kiinnikkeet ovatkin ajoneuvoteollisuudessa tablettien, kannettavien tietokoneiden ja puhelimien asennuksissa standardi.

KIINNIKKEET

Vankka kiinnitys esim. monitorien, tablettien ja puhelimien asentamiseen. Käytetään kuormaautoissa, rakennuskoneissa ja trukeissa. Patentoitu kuulaliitosjärjestelmä vaimentaa
iskuja ja tärinää. Saatavana 5 eri kokoa, sopii kuormille 0,5-9,1 kg. Kiinnikkeet rakennetaan kolmesta eri osasta; pallo, varsi ja teline. On myös mahdollista asentaa putkikiinityksellä, pulteilla tai imukupilla. 

TABLETIT

Kiinnitystelineet saatavilla useimmille tableteille, kannettaville ja puhelimille. Telineet löytyvät joko universaalina (X-Grip ja Tab-Tite) tai mallikohtaisena (Form-Fit). Saatavana myös mallikohtaisilla suojakuorilla. Jousikuormitteinen kiinnitys takaa tasaisen kiinnityksen. 

INTELLISKIN

Iskunkestävä kuori ja teline integroidulla laturilla. Kun laite on asennettu suojakuoreen, se sopii kaikkiin RAM-intelskin latureihin ja telakointiasemiin. Hyvin suojaava suojakuori. Sopii sovelluksiin, joissa laite pitää olla päälle kytkettynä. Todella kestävä rakenne kaikissa tuotteissa.

video cannot show image

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Mikko KokkoMikko Kokko

Tuotepäällikkö

+358403412473 040 3412 473

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti