Sanyo Denki

Sanyo Denki
Sanyo Denki on yksi markkinoiden johtavista suunnittelijoista ja valmistajista premium tuulettimille. 

Sanyo Denkillä yksi keskeisistä ideoista ja fokuksista on tuotekehitys ja sen avulla olla yksi parhaita valmistajia, joka valmistaa tuotteitaan juuri asiakkaiden tarpeisiin ja niiden mukaisesti. Tuotekehitys ja tuotteiden kustomointi onkin yksi Sanyo Denkin suurimpia palveluita, jonka avulla pystytään takaamaan myös pitkäaikainen kumppanuus ja asiakastyytyväisyys. Tuuletinvalikoimaan kuuluu niin AC, DC kuin myös ACDC, joka on Sanyo Denkin versio korvaamaan AC tuulettimia ja vastaamaan uusiin energiatalouden vaatimuksiin pitäen helppokäyttöisyyden keskiössä. ACDC tuulettimilla saavutetaan parempi hyötysuhde kuin perinteisillä AC tuulettimilla, mutta kytkentä voidaan edelleen tehdä suoraan AC puolelle, joten erillisiä teholähteitä ei tarvita.

Sanyo Denkin tuotevalikoimaan kuuluu erityisesti tuulettimia korkean vaatimuksen sovellutuksiin, niistä esimerkkeinä lämpöohjatut tuulettimet, vesitiiviit tuulettimet ja puhaltimet (jopa IP68 asti), öljyroiskeet ja öljysumun kestävät tuulettimet, laajan lämpötilan tuulettimet (-40…+85°C) ja jopa 75 G voimat kestävät tuulettimet. Sanyo Denkin tuulettimet on tunnettu erittäin korkeasta laadusta, mistä kertoo edellä mainitut erittäin vaativiinkin olosuhteisiin sopivat mallit.

Tuulettimien ja puhaltimien käyttökohteita on aina jäähdytyslaitteista lämmitykseen ja tietokoneiden tai muiden IT-laitteiden jäähdytykseen. Erikoisemmat ja paremmin suojatut mallit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi tuotannon laitteisiin, joiden yhteydessä voi esiintyä paljon pölyä, vettä tai jopa öljyroiskeita. G voimia kestävät tuulettimet sopivat erityisesti pyöriviin kohteisiin, kuten MRI laitteet tai tuulivoimalat, jos esimerkiksi lapojen sisällä pitää tuotteita jäähdyttää tai itse lapoja pitää sulana.

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Kari MatkalaKari Matkala

Tuotepäällikkö

+358403412332 040 3412 332

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti