Servomech

Servomech logo
Italialainen Servomech s.p.a. valmistaa korkealaatuisia ja energiatehokkaita, keskisuuria ja suuria karamoottoreita, kuula- ja trapetsiruuveja sekä kulmavaihteita. Servomech on edustettuna maailmanlaajuisesti.

Vuonna 1989 perustetulla Servomechilla on pitkä historia lineaarituotteiden saralla. Servomech suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteet oman talon sisällä. He testaavat kaikki tuotteet, jotta pystyvät takaamaan parhaimman mahdollisen laadun. Laadukkailla raakamateriaaleilla he pystyvät tuomaan markkinoille tehokkuudeltaan ja toimintakyvyltään erittäin kilpailukykyiset tuotteet. Voimiltaan ja nopeuksiltaan nämä tuotteet soveltuvat lähes jokaiseen käyttökohteeseen ja tarpeeseen.

Varastotilaa heillä on 700 neliömetrin verran koneistetuille komponenteille ja sieltä löytyykin yli 1500 eri osaa valmiina standardituotteiden toimitukseen.


Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1989
  • Pääkonttori Bologna, Italia

Katso tuotteet

Karamoottorit

Karamoottorit moneen eri käyttökohteeseen ja sovellukseen. Valikoimaamme kuuluu Moteckin ja Servomechin tuotteet.

Ruuvitunkit

Ruuvitunkkien toimittajamme Servomech s.p.a. on italialainen yritys, joka valmistaa ruuvitunkkien lisäksi myös korkealaatuisia ja energiatehokkaita keskisuuria ja suuria karamoottoreita, kuularuuveja, trapetsiruuveja ja kulmavaihteita. Servomechilta löytyy trapetrisuuvi -ja kuularuuvikäyttöiset tunkit. Näillä tunkeilla on mahdollista saavuttaa suuret nopeudet, kuitenkaan tinkimättä voimasta. Ne sopivat hyvin 100% käyttösykleille. Servomech suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteensa itse omassa tuotantolaitoksessaan. Tuotteet testataan perusteellisesti, jotta voidaan taata niiden erinomainen laatu.

Kuularuuvit ja johdeholkit

THK:n valikoimasta löytyy useita eri vaihtoehtoja kuularuuveille, johdeholkeille ja akseleille. THK:n johdeholkilliset lineaarijohteet tarjoavat suuren väännönkeston ja ovat ihanteellisia käyttökohteisiin, joissa kuorma on säteittäissuunnassa kaukana johteesta. Ominaisuus johtuu sen rakenteesta, jossa johdeholkissa olevat urat ja akselissa olevat vastaurat tukevat kelkkaa kolmesta kohdasta, 120 asteen välein. Tämä mahdollistaa erinomaisen vääntömomentinkeston radiaalisuunnassa johteessa. THK:n kuularuuvit sopivat moniin käyttökohteisiin, kuten automaatiojärjestelmissä, CNC-koneissa, roboteissa ja monissa muissa sovelluksissa, joissa tarvitaan tarkkaa ja tehokasta liikkeen siirtoa.

Vaihteet

Vaihteet teollisuuden vaativiin ja tarkkuutta vaativiin olosuhteisiin. Valikoima planeetta-, hammas-, ja kulmavaihdemallit.

Lineaariyksiköt

Valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja ruuvi– ja hihnakäyttöisille lineaariyksiköille. Yksiköt voidaan toimittaa joko valmiina pakettina moottorin ja ohjaimen kanssa tai vaihtoehtoisesti erillisenä yksikkönä. Vaihtoehtoja löytyy niin raskaille kuormille, nopeille liikkeille kuin suurta tarkkuuttakin vaativille sovelluksille. Yksiköiden päädyt voidaan työstää asiakkaan moottorille sopivaksi. Saatavilla ovat myös täysin huoltovapaat vaihtoehdot.
Teknisiä neuvoja
Niklas KarlssonNiklas Karlsson

Tuotepäällikkö

+35840 3412 397 040 3412 397

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti