Siemens

Siemens

Siemens - Tuotevalikoima - OEM Finland Oy

Siemens uudistaa suomalaista teollisuutta kestävästi yhdessä osaavan partneriverkostonsa kanssa. Älykäs teknologia parantaa tuottavuutta ja avaa uusia mahdollisuuksia myös vaativiin tarpeisiin. Siemensin suorituskykyiset ratkaisut auttavat sinua hyödyntämään digitalisaation edut joustavasti, turvallisesti ja tehokkaasti. 

Valmistajan tiedot

  • Perustettu vuonna 1847
  • Pääkonttori München, Saksa
  • Työllistää noin 385 000 henkilöä

Tuotteet

Olemme Siemensin Value Added Partner

Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa Siemensin ohjelmoitavat turvalogiikat. Skaalautuvilla Profinet I/O-toteutuksilla, hallittavilla kytkimillä ja Profisafe-ratkaisuilla parannat automaation tasoa ja henkilöturvaa. 

Ota yhteyttä 

Ota rohkeasti yhteyttä Siemens-asiantuntijoihimme. Asiakaskäyntien lisäksi voimme järjestää myös koulutuksia ja info-tilaisuuksia.
Siemens - Approved Partner
Ilari Joentausta
Ilari Joentausta
Tuotepäällikkö
044 755 5674 044 755 5674
ilari.joentausta@oem.fi Sähköposti

Tampereen toimipiste
Siemens

Arto Kekkonen
Arto Kekkonen
Tekninen myynti
040 3412 395 040 3412 395
arto.kekkonen@oem.fi Sähköposti

Tampereen toimipiste
Siemens

Jari Selkosmaa
Jari Selkosmaa
Tekninen asiantuntija / myynti
0500 345 684 0500 345 684
jari.selkosmaa@oem.fi Sähköposti

Jyväskylän toimipiste
Siemens

Hannu Hinttu
Hannu Hinttu
Tekninen asiantuntija / myynti
044 521 2372 044 521 2372
hannu.hinttu@oem.fi Sähköposti

Tampereen toimipiste
Siemens


Katso tuotteet

HMI-paneelit

HMI-paneelimme tekevät prosessin visualisoinnista ja ohjaamisesta helppoa. Valikoimamme tarjoaa erityisesti teollisuuden käyttöön suunnitellut HMI-paneelit, kooltaan 4,3” aina 12,1” asti. Paneelit ovat kestäviä, niissä on korkea resoluutio ja IP-luokitus. HMI-paneelit tukevat yli 300 eri logiikkaa, ja ovat ohjelmoitavissa ilmaisen WebAccess HMI Designer-ohjelman avulla.

I/O-järjestelmät

SIMATIC ET 200:lla on saatavilla laaja valikoima hajautettuja I/O-järjestelmiä - ratkaisuihin ohjauskaappiin tai ilman ohjauskaappia suoraan koneeseen sekä sovelluksiin vaarallisilla alueilla. Modulaarinen rakenne mahdollistaa ET 200 -järjestelmien skaalauksen ja laajentamisen yksinkertaisesti ja pienissä vaiheissa. Valmiiksi integroidut lisämoduulit vähentävät kustannuksia ja tarjoavat samalla laajan valikoiman mahdollisia sovelluksia. Voit valita useista eri yhdistelmävaihtoehdoista: digitaaliset ja analogiset tulot/lähdöt, älykkäät moduulit prosessoritoiminnoilla, turvatekniikka, moottorikäynnistimet, pneumaattiset laitteet, taajuusmuuttajat sekä erilaisia teknologiamoduuleja (esim. laskentaan, paikannukseen). Kommunikointi PROFINETin ja PROFIBUS:n kautta, yhtenäinen suunnittelu, läpinäkyvät diagnostiikkamahdollisuudet sekä optimaalinen liitäntä SIMATIC-ohjaimiin ja HMI-yksiköihin todistavat täysin integroidun automaation ainutlaatuisen integroinnin.

Keskuskomponentit

Siemens Sirius ja Sentron tuoteperheet tarjoavat luotettavat pienjännitekojeet kaikkiin teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin.

Logiikat

Siemensin ohjelmoitavien logiikoiden tuotevalikoimasta löytyy kone- ja kyberturvalliset ratkaisut.

Moottorit ja vaihteet

Siemens SIMOTICS -moottorit ja SIMOGEAR-vaihdemoottorit kattavat eri teollisuusalojen tarpeet vaativissakin olosuhteissa. Siemens SIMOTICS -tuoteperhe on kattavin sähkömoottorivalikoima maailmanlaajuisesti. Energiatehokkaista pienjännitemoottoreista korkean dynaamisen suorituskyvyn omaaviin servomoottoreihin ja hyvin todistettuihin tasavirtamoottoreihin ja tehokkaisiin suurjännitemoottoreihin. Innovatiivinen käyttötekniikka kaikille toimialoille, sovelluksille ja teholuokille. SIMOGEAR-vaihdemoottorit tarjoavat huipputehoa 0,09 kW - 55 kW. Vaihteistoja on saatavana hammasvaihde-, tappivaihde-, kartiohammasvaihde- ja kierukkavaihteistoina – ja niiden vääntömomentit ulottuvat aina 19 500 Nm:iin asti.

Taajuusmuuttajat

Taajuusmuuttaja on moottorinohjain, jolla pystytään säätämään kolmivaihteisten moottoreiden nopeutta. Taajuusmuuttajan käytölle kolmivaihemoottoreissa on useita syitä mm. nopeuden mitoittaminen prosessiin sopivaksi, energiansäästö, tehokkuuden parantaminen sekä koneiden mekaanisen rasituksen vähentäminen esim. käynnistyksessä. Lovaton mallistosta löydät kattavan valikoiman taajuusmuuttajia. Taajuusmuuttajissa on useita ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu EMC-suojaus, RS-485 (muut kenttäväylät optiona) ja kompakti koko. Lisäksi taajuusmuuttajille löytyy näppäimistöjä, USB-ohjelmointimoduuleja sekä oviasennussarjoja. Tuotesivuilla kattavammat tiedot taajuusmuuttajista. Tutustu valikoimaan alta!

Teholähteet

SITOP-teholähteet tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta luotettavuudesta ja toimivuudesta vaikeissa olosuhteissa. Hakkuriteholähteet kattavat laajasti 12–48 voltin tasajännitetarpeet. SITOP valikoimasta löytyy ratkaisut kokonaisvaltaiseen suojaukseen redundanttisilla, selektiivisillä ja UPS-moduuleilla.

Teollisuusväylät ja -verkot

Siemensin teollisuusviestintä tarjoaa kaikki integroituun kokonaisratkaisuun tarvittavat komponentit ja tukee seuraavia väyläjärjestelmiä: Industrial Ethernet (IEEE 802.3 ja 802.11 WLAN) – alueverkon kansainvälinen standardi on tällä hetkellä lähiverkkoympäristön ykkönen yli 90 prosentin osuudellaan. Industrial Ethernet mahdollistaa tehokkaiden tietoliikenneverkkojen rakentamisen laajoille alueille. Kansainvälinen PROFINET (IEC 61158/61784) -standardi käyttää Industrial Ethernetiä ja mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän aina kenttätasolle ja integroi samalla myös yritystason. Hyödyntämällä täysimääräisesti olemassa olevia IT-standardeja. PROFINET mahdollistaa myös isokroniset Motion Control -sovellukset, tehokkaan valmistajien välisen suunnittelun sekä koneiden ja laitosten korkean käytettävyyden Industrial Ethernetissä. PROFINET tukee hajautettua automaatiota (ja ohjain-ohjain-kommunikaatiota) ja mahdollistaa virheettömät sovellukset. PROFIBUS (IEC 61158/61784) – kansainvälinen kenttätason standardi on kenttäväyläjärjestelmien globaali markkinajohtaja. Se on ainoa kenttäväylä, joka mahdollistaa viestinnän sekä valmistussovelluksissa että prosessisuuntautuneissa sovelluksissa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti