Sitek

Sitek
Valmistajistamme Sitek on pneumatiikan erikoisosaaja, jonka tuotteilla parannat nopeasti prosessisi suorituskykyä, vakautta sekä tuottavuutta. Voit turvata tuotantosi innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka mahdollistavat käynninaikaiset muutos- ja huoltotyöt. Sitekin tuotekehityksen tuloksia hyödynnetään tuotantolaitoksissa eri puolilla maailmaa Kauko-Idästä Etelä-Amerikkaan.

Sitek -tuotteiden suunnittelun lähtökohtana on asiakkaamme laitosten käynnin varmistaminen huolto- ja vikaantumistilanteissa. Huoltotoimenpiteiden nopea ja vaivaton suorittaminen Sitek -tuotteiden avulla säästää aikaa ja kustannuksia. Tuotteidemme korkea tekninen laatu ja kestävyys haastavissakin olosuhteissa takaavat asiakkaittemme investointien pitkän ajan käytettävyyden ja lyhyen takaisinmaksuajan.

Historia

Sitek on perustettu vuonna 1988 ja se toimi nimellä Sitek-Palvelu Oy prosessi- ja teollisuusautomaation sekä pneumatiikan asiantuntijana. Vuonna 2020 Sitek-Palvelu Oy:n liiketoiminta siirrettiin automaatio- ja elektroniikkakomponenttien toimittaja OEM Finland Oy:lle, joka on osa OEM International-konsernia. Sitek-Palvelu Oy:n kehittämien Sitek-tuotteiden suunnittelu ja valmistus jatkuu OEM Finlandin Jyväskylän ja Tampereen toimipisteillä. Sitek-Palvelu Oy:n tuotevalikoima löytyy kokonaisuudessaan OEM Finlandin sivustolta.

Sitek - Pneumatiikan erikoisosaaja

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1988
  • Tuotekehitys Suomessa
  • Tuotanto Jyväskylässä ja Tampereella
  • Osa OEM Finland Oy:tä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti