STEGO

Stego logo

Yli 30 vuoden kokemuksella Stego on vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavista valmistajista koteloiden ja kaappien ilmastonhallinnassa sekä valaistusratkaisuissa.

Stego:n tuotteet on kehitetty sovelluksiin, joissa turvallisuus ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä ja teknisesti hyvin laadukkaita. Näin varmistetaan tuotteiden varma toiminta ja helppo käyttö monissa erilaisissa sovelluksissa.

Kun yhdistetään innovatiivisuus ja tuotekehitys saadaan tuotteita, jotka ovat erittäin laadukkaita ja helppoja käyttää.

  • Erikoistunut valmistaja
  • Käyttöikä ja luotettavuus
  • Innovatiivinen suunnittelu ja käyttäjäystävällinen toiminta
  • Suuri tuotevalikoima
  • Stego on DIN EN ISO 9001:2008 ja DIN EN ISO 14001:2009 sertifioitu.

Stego:n pääkonttori sekä valmistus sijaitsevat Schwäbisch Hall:n kylässä Etelä-Saksassa. Yritys on perustettu vuonna 1980.

KATSO TUOTTEET

Kotelovalaisimet

Stego kaappivalaisinta voidaan käyttää monenlaisissa kaappiasennuksissa optimaalisen suunnittelun ja pienen kokonsa ansiosta. LED-tekniikan ansiosta valaisimen käyttöikä on hyvin pitkä ja valaisin tuottaa 75 W hehkulamppua vastaavan valotehon vain 5 W. Asennusvaihtoehtoina ovat magneettikiinnitys tai ruuvikiinnitys. Valikoimaamme kuuluvat myös eri maiden standardien mukaiset DIN-kiskoon asennettavat keskuspistorasiat.

Kotelolämmittimet

Kotelolämmitin valikoimaamme kuuluvat lämpöelementit ja puhallinlämmittimet.

Lämpöelementit

Tyypillisesti koteloissa lämmönlähteenä toimii PTC-elementti, jonka teho muuttuu ympäristön lämpötilan mukaan. PTC-elementille on ominaista korkea käynnistysvirta, jolloin se toimii täydellä teholla lähes välittömästi. Jännitteen kytkennän jälkeen virta laskee nopeasti, minkä jälkeen elementti on itsesäätyvä. Lämpöelementti soveltuu hyvin laitekaappeihin estämään kondensoitumista ja pitämään yllä vaadittavaa minimilämpötilaa.

Puhallinlämmittimet

Puhallinlämmittimen lämmönlähteenä toimii PTC-elementti, jonka teho muuttuu ympäristön lämpötilan mukaan. PTC-elementille on ominaista korkea käynnistysvirta, jolloin se toimii täydellä teholla lähes välittömästi. Puhaltimen ansiosta kaappiin saadaan hyvä ilmankierto ja tasainen lämpötila. Puhallinlämmitin soveltuu erityisen hyvin ulkotiloissa oleviin laitekaappeihin (lippuautomaatit, liikenneopasteet yms.) estämään kondensoitumista ja pitämään yllä vaadittava minimi lämpötila.

Suodatintuulettimet

Suodatintuulettimia käytetään hyvän ilmankierron ja jäähdytyksen aikaansaamiseksi laitekaapissa. Stego suodatintuulettimien rakenteen ansiosta veden ja pölyn kulkeutuminen kaappiin estyy tehokkaasti. Tuulettimilla on hiljainen käyntiääni ja korkea ilmanvirtaus. Valikoimassamme on neljä erilaista tuuletinsarjaa: FF, FPI, FPO ja RFP. FF ja FPI imevät ilmaa kotelon sisään suodattimen läpi ja muodostavat koteloon näin ylipaineen, jonka ansiosta kotelon mahdollisten vuotokohtien kautta kotelon sisään ei pääse kulkeutumaan epäpuhtauksia.

Termostaatit ja hygrostaatit

Lämpöelementin tai puhallintuulettimen kanssa halutun lämpötilan saavuttamiseksi kotelossa/keskuksessa tarvitaan aina erillinen termostaatti. Erilliseksi termostaatiksi sopii erinomaisesti Stegon oma elektromekaaninen termostaatti avautuvalla koskettimella, jota voidaan käyttää esim. lämmittimien ohjaukseen. Termostaatti sulkeutuvalla koskettimella on hyvä valinta, esim. tuulettimen tai ylilämpöhälytyksen ohjaukseen.
Teknisiä neuvoja
Jouni PulliJouni Pulli

Tuotepäällikkö

+358403412425 040 3412 425

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti