TER

TER - Tecno Elettria Servisi
TER (Tecno Elettrica Ravasi) tarjoaa monipuoliset ratkaisut nostolaitteiden ohjaukseen 50 vuoden kokemuksella.

LAATUA ITALIASTA

Meiltä löydät laajan valikoiman riippuohjaimia pää- ja apuvirtaohjattuihin sovelluksiin, joystickit mikrokytkimillä ja potentiometreillä sekä erilaiset rajakytkimet. TER-tuotteiden laatutaso perustuu käytettävien materiaalien perusteelliseen tuntemukseen ja jatkuvaan teknisten, rakenteellisten, suorituskykyyn, laatuun ja ergonomiaan liittyvien näkökohtien huomioon ottamiseen.

OMA TESTAUSLABORATORIO

Laadun takaamiseksi TER valmistaa kaikki tuotteensa Italiassa, missä heiltä löytyy oma testilaboratorio, jossa tuotteiden turvallisuus ja toimintavarmuus testataan. Testauslaboratorio on ollut käytössä vuodesta 1987 lähtien ja siellä on kaikki tarvittavat välineet tuotteiden sähköisten, mekaanisten ja ilmastollisten testien suorittamiseen.

VAHVA SITOUTUMINEN ISO-STANDARDIEN MUKAISEEN LAADUNHALLINTAAN

TER on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti vuodesta 1993 lähtien. Heidän laadunhallintajärjestelmänsä perustuu nyt UNI ISO 9001:2015 -standardin mukaisiin prosesseihin, jotka varmistavat yrityksen kaikkien toimintojen koordinoinnin suunnittelusta tuotannon organisointiin, ostoista myyntiin, myynnin jälkeisestä tuesta näytteiden ja tuotteiden mittatarkastuksiin ja toiminnallisiin tarkastuksiin.

Lisäksi vuonna 2021 TER sai UNI EN ISO 14001 -sertifikaatin, ja he ottivat käyttöön ympäristöpolitiikan, jonka tavoitteena on minimoida merkittävät vaikutukset suojelemalla ympäröivää luontoa.

TER on myös tehnyt huolellisen vaarojen analyysin sertifioidakseen tuotteensa ensimmäiselle turvallisuustasolle SIL1 standardin IEC 61508 mukaisesti.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1962
  • Pääkonttori Olgiate Molgora (Lecco), Italia

KATSO TUOTTEET

Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti