THK

THK - The Mark of Linear Motion
Kirjainyhdistelmä THK tulee sanoista Toughness, High quality ja Know-how. Japanilainen THK tarjoaa laadukkaat lineaariliikeratkaisut kaikkiin käyttökohteisiin. THK on edustettuna maailmanlaajuisesti.

Vuonna 1972 THK kehitti ensimmäisenä lineaariratkaisun perustuen pyörivään liikkeeseen. Näin syntyi maailman ensimmäinen lineaarijohde. Sen jälkeen THK on vuosien saatossa kasvanut maailman suurimmaksi alallaan ja on nykyään tunnettu korkeasta ja tinkimättömästä laadustaan.


Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1971
  • Pääkonttori Tokio, Japani

Tuotteet

Katso tuotteet

Lineaarijohteet

Lineaarijohde tuotealue kattaa laajan valikoiman kuula-, rulla- ja liukujohteita. Pienimmät lineaarijohteet ovat leveydeltään vain muutaman millimetrin, ja ne soveltuvat erityistä tarkkuutta vaativiin olosuhteisiin. Suuremmat, usean kymmenen senttimetrin levyiset johteet ovat puolestaan omiaan huomattavan suurille kuormille. Saatavilla ovat perinteisten kuulajohteiden lisäksi myös huoltovapaat liukujohteet.

Kuularuuvit ja johdeholkit

THK:n valikoimasta löytyy useita eri vaihtoehtoja kuularuuveille, johdeholkeille ja akseleille. THK:n johdeholkilliset lineaarijohteet tarjoavat suuren väännönkeston ja ovat ihanteellisia käyttökohteisiin, joissa kuorma on säteittäissuunnassa kaukana johteesta. Ominaisuus johtuu sen rakenteesta, jossa johdeholkissa olevat urat ja akselissa olevat vastaurat tukevat kelkkaa kolmesta kohdasta, 120 asteen välein. Tämä mahdollistaa erinomaisen vääntömomentinkeston radiaalisuunnassa johteessa. THK:n kuularuuvit sopivat moniin käyttökohteisiin, kuten automaatiojärjestelmissä, CNC-koneissa, roboteissa ja monissa muissa sovelluksissa, joissa tarvitaan tarkkaa ja tehokasta liikkeen siirtoa.

Lineaariyksiköt

Valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja ruuvi– ja hihnakäyttöisille lineaariyksiköille. Yksiköt voidaan toimittaa joko valmiina pakettina moottorin ja ohjaimen kanssa tai vaihtoehtoisesti erillisenä yksikkönä. Vaihtoehtoja löytyy niin raskaille kuormille, nopeille liikkeille kuin suurta tarkkuuttakin vaativille sovelluksille. Yksiköiden päädyt voidaan työstää asiakkaan moottorille sopivaksi. Saatavilla ovat myös täysin huoltovapaat vaihtoehdot.
Teknisiä neuvoja
Niklas KarlssonNiklas Karlsson

Tuotepäällikkö

+35840 3412 397 040 3412 397

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti