Logistiikan opiskelija, tule meille harjoitteluun!

Oletko logistiikan opiskelija, joka on kiinnostunut toimimaan varaston logistiikan parissa? Etsimme opiskelijoita, joille opintoihin liittyvä harjoittelujakso on ajankohtainen keväällä tai syksyllä 2023. Voit suorittaa meillä myös opinnäytetyösi.

Pääset OEM:llä ottamaan ensiaskeleesi urallasi logistiikan ja varaston tehtävien parissa. Työpaikka sijaitsee Turussa pääkonttorissamme Skanssin alueella. Harjoittelun kesto ja omat kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, millaisissa tehtävissä pääset kartoittamaan kokemusta yrityksessämme. Kuulemme myös mielellämme mahdollisista opinnäytetyöaiheista.

Toivomme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Intoa tarttua uusiin haasteisiin

Katsomme eduksi:

  • Oma-aloitteisen lähestymistavan tehtäviin
  • Englannin kielen taidon
Tehokas logistiikka
Varastoautomaatit

Mikä OEM?

OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka on yksi Euroopan johtavista teollisuuskomponenttien toimittajista. Konserni koostuu 37 yksiköstä, jotka toimivat 15 maassa. OEM toimii maailman johtavien komponenttivalmistajien myyntiorganisaationa Suomessa markkinoimalla teollisuusautomaation ja keskusvalmistuksen komponentteja sekä elektroniikkatuotannon komponentteja ja materiaaleja valmistavalle ja suunnittelevalle teollisuudelle.

Kiinnostuitko?

Etsimme harjoittelijoita vähintään kahdeksi kuukaudeksi. Harjoittelun kokonaiskesto ja tarkempi sisältö voidaan sopia tarpeidesi mukaan. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja toivomasi harjoitteluajankohta  osoitteeseen [email protected]. Nimeäthän viestisi aiheella ”Harjoittelija varasto/logistiikka”.

Logistiikan työharjoitteluista lisätietoja antaa:

Topi Immonen, Laatu- ja logistiikkapäällikkö
Puh. 040 3412 411, [email protected].
Teknisiä neuvoja
Topi ImmonenTopi Immonen

Laatu- ja logistiikkapäällikkö

+358403412411 040 3412 411

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti