Tuleva tradenomi tai insinööri, tule meille harjoitteluun!

Oletko tuleva tradenomi tai insinööri, joka on kiinnostunut sähkö- ja automaatioalasta? Etsimme opiskelijoita, joille opintoihin liittyvä harjoittelujakso on ajankohtainen keväällä tai syksyllä 2024.

Pääset OEM:llä ottamaan ensiaskeleesi yritysmyyntiin, asiakaspalveluun tai markkinointiin. Harjoittelun aikana tutustut erityisesti avustaviin B2B-myynnin tukitoimiin, työskennellen yhdessä myyjiemme, tuotepäälliköidemme ja logistiikkatoimintojemme kanssa. Työpisteesi sijaitsee Turussa pääkonttorissamme Skanssin alueella. Harjoittelun kesto ja omat kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, millaisissa tehtävissä pääset kartoittamaan kokemusta yrityksessämme.

Toivomme sinulta:

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Intoa tarttua uusiin haasteisiin
  • Kiinnostusta B2B-liiketoimintaan

Katsomme eduksi:

  • Oma-aloitteisen lähestymistavan tehtäviin
  • Mielenkiinnon sähkötekniikkaa, elektroniikkaa tai automaatiota kohtaan
  • Englannin kielen taidon
Meille töihin? Tässä meillä olevat mahdolliset työnkuvat.
Harjoittelu

Mikä OEM?

OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka on yksi Euroopan johtavista teollisuuskomponenttien toimittajista. Konserni koostuu 37 yksiköstä, jotka toimivat 15 maassa. OEM toimii maailman johtavien komponenttivalmistajien myyntiorganisaationa Suomessa markkinoimalla teollisuusautomaation ja keskusvalmistuksen komponentteja sekä elektroniikkatuotannon komponentteja ja materiaaleja valmistavalle ja suunnittelevalle teollisuudelle.

Kiinnostuitko?

Etsimme harjoittelijoita vähintään kahdeksi kuukaudeksi. Harjoittelun kokonaiskesto ja tarkempi sisältö voidaan sopia tarpeidesi mukaan. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja toivomasi harjoitteluajankohta osoitteeseen [email protected]. Nimeäthän viestisi aiheella ”Harjoittelija Myynti / Asiakaspalvelu / Markkinointi” sen mukaan, minkä osaston harjoitteluun haluat hakea.

Lisätiedot

Saat lisätietoa mahdollisista paikoista ottamalla yhteyttä sinua kiinnostavan osaston osastopäällikköön. Katso yhteystiedot henkilöstösivuiltamme

Voit myös kysyä harjoittelusta HR-päällikköltämme Joona Vienanlinnalta, p. 040 3412 330, [email protected]

Teknisiä neuvoja
Joona VienanlinnaJoona Vienanlinna

HR-päällikkö

+358403412330 040 3412 330

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti