Asiakaskohtaiset valaisimet
Julkaistu: 2022-09-22

Asiakaskohtaiset valaisimet

Täysin yksilöllisille tuotteille tai tiloille ei aina löydy markkinoilta sopivaa valmista valaisinta, joka toimisi täydellisesti valaistavan alueen värien, muotojen ja vaatimusten kanssa. Tällaisessa tapauksessa kustomoitu valaisin on ainoa oikea sekä myös helppo ratkaisu.

Tuki

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat valaisimet, jotka valmistetaan täysin asiakkaan ajatusten ja vaatimusten mukaisesti alusta loppuun. Oli sinulla sitten vasta ajatus valaisimen designista sekä mitoista tai jo valmiit piirustukset valaisimen eri osista, me autamme sinua saamaan valmiin, toimivan ja näyttävän valaisimen käsiisi. Täydellisesti kohteeseen soveltuvan valaistuksen, muotoilun ja värityksen lisäksi kustomoitu asiakaskohtainen valaisin korostaa tuotteen tai tilan brändiarvoa huomattavasti, ja auttaa sitä erottumaan selkeästi massasta.


Löydät meiltä myös LED-profiilivalaisimet, LED-teholähteet, sekä tarvikkeet LEDien ohjaukseen.

VALAISINKOKONAISUUTEEN VOI KUULUA ESIMERKIKSI:

  • Valaisimen runko
  • Teholähde
  • Piirilevy
  • Erilaiset anturit (esim. liikeentunnistus)
  • Johdotukset
  • Optiikka
  • Heijastin
  • Valodiffuusori
  • Varjostin

 

Valaisimen osat voidaan kasata valmiiksi valaisimeksi ennen toimitusta, jolloin asiakkaan tehtäväksi jää pelkästään valaisimen kiinnittäminen sekä kytkeminen.

Me helpotamme myös asiakkaidemme logistiikkaa hoitamalla välivarastointia eli asiakkaanamme voit tilata valmiita valaisimia järkevissä tuotantovolyymeihinne sopivissa määrissä.

PROSESSIN KULKU

Jos valaisimen eri osista ei ole vielä tarkempia piirustuksia, tarvitsemme jonkinlaisen luonnoksen valaisimen halutusta ulkonäöstä, koosta ja valaisimen ominaisuuksista sekä tietoa asennuskohteesta ja arvion tarpeesta. Palaamme asiaan ehdotuksen kera. Jos valaisimesta on jo entuudestaan olemassa valmiit tekniset piirustukset, lähetä ne meille tarpeen kera. Piirustukset käydään läpi valmistusteknisestä näkökulmasta, ja tarvittaessa palaamme asiaan muutosehdotusten kera.

Kun valaisimen tekniselle osiolle saadaan hyväksyntä, voidaan valaisimesta valmistaa mallikappale, jotta saadaan varmuus valaisimen toimivuudesta käyttökohteessa. Tämän jälkeen valaisimeen voidaan tarvittaessa tehdä vielä teknisiä muutoksia. Mallikappaleen hyväksynnän jälkeen seuraa valaisimen sarjatuotantoon vaadittavien muottien ja muiden työkalujen valmistus. Kun muotit ja työkalut ovat valmiit, valmistetaan niillä pieni testierä, jotta saadaan varmuus työkalujen toimivuudesta ja tuotteen korkeasta laadusta.

Seuraavaksi valaisimelle tehdään luotettavuustestit, ja sen jälkeen vaadittavat hyväksyntäprosessit (esim. CE, UL). Kun valaisin on todettu luotettavaksi ja sille on saatu vaadittavat hyväksynnät, voidaan siirtyä valaisimen massatuotantoon.

Teknisiä neuvoja
Teemu KantolaTeemu Kantola

Tuotepäällikkö

+358403412328 040 3412 328

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti