LED-profiilivalaisimet
Julkaistu: 2022-09-21

LED-profiilivalaisimet

LED-profiilivalaisimet ovat tehokkaita, kompakteja sekä edullisia valaisimia, jotka soveltuvat kaikenlaisten kohteiden valaistukseen.

Tarjoamme asiakkaillemme mittatilaustyönä valmistetut laadukkaat LED-profiilivalaisimet. Helpotamme myös asiakkaidemme logistiikkaa toimimalla välivarastona, eli asiakkaanamme voit tilata profiilivalaisimia päivän toimitusajalla tuotantovolyymeihinne sopivissa erissä.

Toimitamme LED-Profiilivalaisimet täysin valmiiksi kasattuina, joilloin asiakkaamme tehtäväksi jää pelkästään profiilivalaisimen kiinnittäminen kohteeseen, sekä liittäminen teholähteeseen.

Saat kauttamme myös LED-ohjaimet ja teholähteet kaikkiin sovelluksiin, ja autamme sinua mielellämme oikeanlaisen kokonaisuuden valinnassa! Jos profiilivalaisin ei ole paras mahdollinen vaihtoehto kohteeseenne, kauttamme on myös saatavilla täysin räätälöidyt valaisinkokonaisuudet, joista voit lukea lisää täältä.

Tuki
LED-profiilivalaisimet

PROFIILIVALAISIN VOI PITÄÄ SISÄLLÄÄN ESIMERKIKSI:

• Alumiiniprofiilin
  • LED-nauhan
  • Kuvun(diffuusorin)
  • Päätypalat
  • Kaapeloinnin
  • Liittimen
  • Profiilin kiinnitystarvikkeet
  • Myös erilaiset kustomoinnit ovat mahdollisia.
LED-tekniikka kehittyy kovaa vauhtia, jonka seurauksena kapeisiin LED-nauhoihin saadaan entistä enemmän valotehoa(lm/m), ja myöskin valotehokkuus(lm/W) paranee jatkuvasti. Edellä mainittujen seikkojen ansiosta profiilivalaisimet ovat erittäin kompakteja, energiatehokkaita, sekä monikäyttöisiä valaisimia.

LED-profiilien mukana tulee yleensä pikakiinnikkeet profiilin asentamiseen, ja profiili voidaan asentaa myöskin esimerkiksi kattoon vaijerikiinnikkeillä.

Valoprofiilit valmistetaan alumiinista pursottamalla, joka on erittäin nopea, sekä kustannustehokas valmistustapa. Alumiini johtaa erinomaisesti lämpöä, jonka ansiosta LEDien tuottama lämpö saadaan siirrettyä tehokkaasti pois LED-nauhalta valaisimen runkoon, ja siitä edelleen ympäröivään ilmaan, sekä mahdollisesti materiaaliin johon profiili on kiinnitetty.

MIKSI VALITA PROFIILIVALAISIN?

LED-PROFIILIVALAISIMEN EDUT:

• Erittäin kompakti
  • Energiatehokas
  • Pitkä käyttöikä
  • Kestävä rakenne
  • Helppo asentaa
  • Helppo valmistaa halutussa mitassa
  • Edullinen valmistaa
LED-profiilit

MAHDOLLISUUDET

Alumiiniprofiilivaihtoehtoja on todella paljon erilaisia, mutta myöskin täysin räätälöidyt profiilit pystytään valmistamaan. Erikoisprofiilia varten täytyy valmistaa teräksinen pursotusmuotti. Sama pätee myöskin LED-nauhoihin, eli jos markkinoilta ei löydy tarpeeseenne soveltuvaa nauhamallia, voidaan sovellukseenne suunnitella täysin kustomoitu LED-nauha.

Voit tutustua standardi LED-nauhavalikoimaamme täältä, ja muutamiin esimerkkiprofiilivaihtoehtoihin täältä.

LED-nauhoja on saatavilla useilla eri IP-luokituksilla, mutta profiilivalaisimissa LED-nauha voidaan helposti valaa suoraan profiilin sisään esimerkiksi silikonilla, jolloin päästään vaivattomasti IP68 suojaustasoon myös vakioilla IP20-luokan nauhoilla.

Valaisinprofiileihin on pääsääntöisesti saatavilla kuvut aina kirkkaina, sekä frosted- tai opal-tyyppisinä. Myös itse profiilit on saatavilla useammassa eri värissä.  Autamme teitä mielellämme oikeanlaisen valaistuskokonaisuuden valinnassa, eli ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Teknisiä neuvoja
Teemu KantolaTeemu Kantola

Tuotepäällikkö