JBC juotoskärkienpuhdistajat
Julkaistu: 2023-04-18

JBC kärjenpuhdistajat

JBC kärjenpuhdistajat nopeuttavat korkean volyymin tuotantolinjoja sekä ovat tärkeä osa juotosrobotiikkaa. Juotoskärkien puhdistamisen optimointi kannattaa sillä säästät sillä kallisarvoista aikaa sekä tehostat tuotantoa.

Tuki


JBC pyrkii tuomaan markkinoille turvallisia sekä erittäin tehokkaita ratkaisuja juotostyön vaiheeseen, joka yleisesti jää vähemmälle huomiolle. 

Juotoskärkiä puhdistaessa on suuri riski, että pienet tinaroiskeet päätyvät työalueelle tai jopa työn alla olevan piirilevyn päälle. Tinaroiskeiden joutuessa vääriin paikkoihin, ne voivat vaurioittaa laitteita tai pahimmillaan aiheuttaa terveysriskejä, varsinkin lyijyllisten juotosmateriaalien kanssa työskennellessä.

JBC:n kärjenpuhdistajissa ei ole tätä pelkoa. Roiskesuoja ja roiskeenestokalvo estävät juotosroiskeiden kulkeutumisen ympäriinsä työtilaa. 

Tutustu JBC kärjenpuhdistajien ominaisuuksiin tarkemmin videosta ja alhaalta.

Juotoskärjen puhdistus

video cannot show image

Säästä aikaa ja optimoi tuotanto

Kuinka paljon juotoskärjenpuhdistaja oikein säästää aikaa?

Annetaan esimerkki:

Työpisteellä juotetaan kolmessa vuorossa vaikkapa 1200 juotosliitosta päivässä, kahden liitoksen välein juotoskärki puhdistetaan, ja jokaisella puhdistuksella säästyy 2 sekuntia työaikaa.
Tästä seuraa 20 min säästö työajassa joka ikinen päivä. Jos työpiste on käytössä vaikkapa 210 päivää vuodesta, tarkoittaa se 4200 minuutin eli 70 työtunnin säästöä vuositasolla. Toki työajassa säästämisen lisäksi se parantaa myös työskentelyn mukavuutta.
Juotoskärjet
Juotoskärjen puhdistus

 

 

 

Automaattiset juotoskärkien puhdistajat

Puhdistaa juotoskärjen hellävaraisesti alle sekunnin murto-osassa, perinteisillä menetelmillä menisi useampi sekunti.

Juotoskärjen puhdistus
Nopealla juotoskärkien puhdistajalla

Juotoskärki pysyy tinattuna ja sitä kautta suojattuna hapettumiselta. Tämä parantaa lämmönsiirtoa ja taataan paras mahdollinen juotoslopputulos.

Juotoskärjen puhdistusPidä työalue puhtaana juotosroiskeista

Roiskesuoja ja roiskeenestokalvo pitävät työpisteesi vapaana tinaroiskeista, joita saattaa lentää kärjen puhdistuksen aikana.


Juotoskärkienpuhdistajat

tutustu tuotteisiin

Teknisiä neuvoja
Rami NurmiRami Nurmi

Tuotepäällikkö

+358403412327 040 3412 327

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti