Kaapelien leikkaus metreittäin
Julkaistu: 2022-09-20

Kaapeleita metreittäin

Olemme huomanneet asiakkaillamme olevan kasvavaa tarvetta tietyn mittaisille kaapeleille ja tähän kysyntään vastataksemme olemme investoineet uusiin koneisiin. Voimme leikata niin pienempiä kuin hyvin suuriakin kaapeleita, mikä tuo meille paremman mahdollisuuden toimittaa oikeanlaisen ratkaisun sinun kaapelitarpeeseesi.

Tuki

Suuri valikoima

Me markkinoimme, varastoimme ja myymme kaapeleita laitevalmistajille sekä muulle automaatioteollisuudelle. Teemme yhteistyötä useiden markkinoiden johtavien valmistajien kanssa, jotka yhdessä luovat edellytykset laajaan tarjontaan ja laadukkaisiin ratkaisuihin. Valikoimaamme sisältyy kaikki kiinteän asennuksen kaapeleista erittäin joustaviin kaapeleihin sekä yksijohdin-, monijohdin- ja hybridikaapeleita. Valikoimaamme kuuluu myös halogeenivapaita, lämmönkestäviä ja eri kemikaalienkestäviä variantteja useilla eri vaippamateriaaleilla ja hyväksynnöillä. Yksinkertaisuudessaan, me toimitamme sinulle juuri sellaisen kaapelin kuin tarvitset.
Kaapelien leikkauslaite

Katkaistun kaapelin edut

Varastoimme kaapeleita kiepeissä ja keloissa eräkohtaisissa pakkauskoissa, mutta jos valmiina löytyvät pituudet eivät sovi, voimme pätkiä kaapelia tarpeesi mukaan. Tarvittuja pituuksia ostamalla vältät luonnollisesti hävikkiä ja ylimääräisiä kuluja. 

  • Vältä tarpeetonta jätettä
  • Välty ylimääräiseltä työltä, kun kaapeleita ei tarvitse katkoa itse
  • Osta tarpeen ja projektin mukaan

Tilaa haluamallasi tavalla

Soita tai lähetä sähköpostia, niin saat apua meidän pätevältä ja mukavalta henkilöstöltä asiakaspalvelussa tai kaapeliosastolla. Voit myös milloin tahansa katsoa ja tehdä tilauksen verkkokaupastamme. Kirjautumalla sisään näet tuotteidemme varastosaldon sekä hinnan. 

Ota yhteyttä, jos tarvitset käyttäjätunnuksen verkkokauppaamme tai haluat apua löytääksesi juuri sinun sovellukseesi sopivan kaapelin.

Jatkojalostamme kaapelisi

Ammattitaitoisen teknisen osastomme ansiosta voimme tuotteillamme auttaa sinua löytämään räätälöidyn ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Kokoamme tarpeidesi mukaan yhden, esimerkiksi tiettyyn mittaan pätkityn kaapelin, tai useamman tuotteen paketin, joka tilataan yksilöllisellä tilausnumerolla.

Tarjoamme kokonaisratkaisun


Hyvät suhteet ja kokemukset myyjiemme sekä asiakkaidemme välillä ovat kaiken A ja O. Näin voimme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun, oli kyseessä sitten yksittäisten komponenttien tarve tai jokin laajempi toivomus. Myyjillämme on laaja osaaminen tuotteista sekä ratkaisuista, ja syvempää osaamista tarjoavat myös saatavilla olevat tuoteasiantuntijamme. Useiden tuotekategorioiden asiantuntemuksella ja sopivimmilla ratkaisuilla autamme sinua helpottamaan tuotantoasi, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.  
Teknisiä neuvoja
Kristian LindbergKristian Lindberg

Tuotepäällikkö

+358403412375 040 341 2375

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti