Julkaistu: 2023-05-12

Kustannustehokasta automaatiota

Teollisuusrobotit ovat kustannuksiltaan usein huomattavia. Robotiikkajärjestelmien takaisinmaksuaika on yleensä kolmesta neljään vuoteen. Kuitenkin pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat valmistaa useita erilaisia tuotteita pienissä erissä, vaatimukset ovat hyvin erilaiset. Automaatioon siirtyminen koetaan usein monimutkaiseksi ja aikaa vieväksi prosessiksi. Iguksen tarjoamilla vaihtoehdoilla haluamme kuitenkin osoittaa sinulle, että asia ei ole näin. Iguksen tavoite on tehdä kustannustehokkaita ja käyttäjäystävällisiä automaatioratkaisuja kaikkien saataville.

Tuki

video cannot show image
igus low cost automation

video cannot show image
Käyttöesimerkkejä

Teollisuusrobotit

Portaalirobotit

Drylin®-portaalirobotit kootaan iguksen® lineaariyksiköistä ja niillä voidaan tehdä liikettä XYZ-suunnissa. Kuulajohteiden sijaan, näissä hyödynnetään iguksen® liukumuoveja, joilla saadaan hiljainen ja sulava liike aikaan. Näiden liukumuovien ansiosta tuotteet ovat korroosio -ja huoltovapaita. Rakenteet ovat kevyitä ja selkeästi perinteisiä ratkaisuja kustannustehokkaampia. Toistotarkkuudet ovat +-0,5mm

 

video cannot show image

Deltarobotit

igus drylin® delta-robotteja löytyy valikoimistamme kahdessa eri kokoluokassa. Pienempi, kompaktimpi vaihtopehto on työalueeltaan 360mm ja suurempi on 660mm. Kummassakin robotissa työskentelykorkeus on 180mm. Molempien toistotarkkuus on +-0,5mm ja pienempi pystyy suorittamaan 60 poimintaa minuutissa, kun taas suurempi 30 poimintaa minuutissa.

 

video cannot show image

ReBeL® cobot

ReBeL® on lyhenne sanoista "Robotic Embedded-BLDC& electronics Link". Robotti sopii erinomaisesti cobottisovelluksiin kompaktin ja kevyen rakenteensa ansiosta. Tämä tekee siitä erityisen sopivan esimerkiksi kokoonpanotehtäviin tai vaikka laaduntarkastustehtäviin. ReBeL® pystyy nostamaan jopa 2 kg:n kuorman. Jokainen sen yksittäisiä nivelistä voidaan kääntää lähes 360°.

 

video cannot show image
Teollisuusrobotit linjastossa

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Niklas KarlssonNiklas Karlsson

Tuotepäällikkö

+35840 3412 397 040 3412 397

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti