Meiltä saa nyt Cobotteja
Julkaistu: 2024-03-11

OEM myy nyt maailman johtavia cobotteja

Yhteistyömme maailman johtavan robottivalmistajan, KUKA Nordicin, kanssa tarkoittaa merkittävää edistysaskelta asiakkaillemme tarjottavien huipputason cobottien saatavuudessa. Cobotit ovat nyt kiinteä osa tuotevalikoimaamme, vahvistaen asemaamme luotettavana ja tulevaisuuteen suuntautuneena kumppanina yrityksille, jotka tavoittelevat menestystä teollisuusautomaatiossa. OEM Finlandin toimitusjohtaja Marko Salovaara ja KUKA Nordicin toimitusjohtaja Joacim Lorentsson kertovat, miten tämä yhteistyö tulee muovaamaan automaation tulevaisuutta.

Yleistä

YHTEISTYÖ

KUKA Nordicin ja OEM:n välisen yhteistyön ansiosta KUKAn cobotteja on nyt saatavilla laajasti Suomessa, Ruotsissa sekä Baltian maissa.

"Nyt kun KUKA on toimittajavalikoimassamme, asiakkaillamme on mahdollisuus saada käyttöönsä maailman johtavan robottivalmistajan cobotit", sanoo Marko Salovaara, OEM Finlandin toimitusjohtaja.

"Sopimus tarkoittaa, että läsnäolomme kasvaa merkittävästi Pohjoismaiden markkinoilla", sanoo KUKA Nordicin toimitusjohtaja Joacim Lorentsson.

STRATEGINEN SOPIMUS, JOKA VAUHDITTAA MYYNTIÄ

OEM:n ja KUKA Nordicin välinen sopimus antaa todellista vauhtia myynnille.

"OEM:llä on vahva edustus markkinoilla sekä hyvin kehittyneet markkinointi- ja myyntikanavat. Heidän avullaan saamme lisää vauhtia kasvuun Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla", sanoo Joacim Lorentsson.

Cobotit soveltuvat erinomaisesti myös ulkoisen kumppanin kautta tapahtuvaan jakeluun, sillä ne ovat robottityyppi, joka ei vaadi ohjelmointitaitoja. Sen sijaan robotti oppii liikkeensä käyttäjän liikuttelemalla sitä käsillään.

"KUKA:n yhteistoiminnalliset LBR iisy -robotit täydentävät hyvin muuta tarjontaamme", sanoo Marko Salovaara.

"Olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme kokeneen yrityksen, jolla on paljon asiantuntemusta ja jonka kanssa olemme mielellämme tekemisissä. OEM laajentaa haaraamme markkinoilla, ja näen tämän hyvin pitkäaikaisena suhteena", sanoo Joacim Lorentsson.

KUKA cobot
KUKA cobotti

KUKA NORDIC

KUKA on yksi älykkään automaation johtavista yrityksistä maailmanlaajuisesti, sillä se työllistää yli 15 000 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 4 miljardia euroa. KUKA investoi menestyksekkäästi energiatehokkuuteen ja teknologisesti eturivin toimialoille mukautettuihin ohjelmistoihin, ja se on vakiinnuttanut asemansa useilla eri segmenteillä, kuten autoteollisuudessa, elektroniikassa, elintarvikealalla, lääketeollisuudessa, logistiikka-alalla ja digitaalisessa kaupankäynnissä. Sen pääkonttori sijaitsee Augsburgissa, Saksassa.

"KUKA Nordic on toimija, jonka tunnemme hyvin ja josta meillä on hyviä kokemuksia. He toimittavat robotteja ja ohjelmistoja, jotka ovat ehdotonta huippuluokkaa, ja sopimus heidän kanssaan on meille strategisesti tärkeä ja menestyksekäs", Marko Salovaara sanoo.

COBOTIT - LUONNOLLINEN OSA TEOLLISUUSAUTOMAATION TULEVAISUUTTA JA TUOTEVALIKOIMAAMME

Teollisuusautomaatio on kehittynyt viime vuosina valtavasti, ja tämän teknologisen vallankumouksen keskellä robotiikka on noussut olennaiseksi osaksi kehitystä. Näin ollen cobottien lisääminen valikoimaamme on luonnollinen askel ja osoitus sitoutumisestamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden uusimpia automaatioratkaisuja. 

ARVOKKAITA SYNERGIOITA IHMISTEN ASIANTUNTEMUKSEN JA ROBOTIIKAN VÄLILLÄ

Cobotit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää ihmisen asiantuntemus ja nykyaikainen robotiikka. Tämä lähestymistapa ei ainoastaan tehosta tuotantoprosessia, vaan merkitsee myös siirtymistä kohti innovointia ja uutta ajattelua.

LAADUN JA TURVALLISUUDEN PARANTAMINEN

Tulevaisuus sisältää varmasti enemmän cobotteja. Cobotit mahdollistavat sujuvammat ja mukautuvammat tuotantolinjat ja parantavat myös laatua ja turvallisuutta. Tarjoamalla tätä kehittynyttä teknologiaa vahvistamme sitoumuksemme toimittaa ratkaisuja, jotka vastaavat alan kasvavia vaatimuksia.

MITÄ MAHDOLLISUUKSIA TÄMÄ UUSI YHTEISTYÖ TARJOAA?

OEM:n ja KUKA Nordicin yhteistyö tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia pohjoismaisille asiakkaille, mutta myös positiivisia synergiaetuja, joista molemmat yritykset hyötyvät. Vieraillessamme KUKA:n TechCenterissä Göteborgissa tutustuimme tarkemmin siihen, miten heidän yhteistyönsä ei ainoastaan vahvista heidän omaa asemaansa markkinoilla, vaan luo myös molemmille osapuolille win-win-tilanteen. Näin kertovat Janne Vuorinen, OEM, ja Kim Reeslev, KUKA Nordic, haastattelussa yhteistyöstä.

MITÄ YHTEISTYÖ MERKITSEE OEM:N ASIAKKAILLE?

"OEM:n asiakkaille tämä yhteistyö avaa ovet entistä laajempaan teknisten ratkaisujen valikoimaan. Yhteistyön kautta KUKA Nordicin kanssa asiakkaamme hyötyvät entistä monipuolisemmasta tuote- ja ratkaisuvalikoimasta." – Janne Vuorinen.
Kim Reeslev KUKA

Kim Reeslev, KUKA Nordic

KUKA cobot koulutus

KUKA-cobotin koulutustilaisuus Turussa

MITÄ ETUJA NÄET KUKA NORDICIN YHTEISTYÖSSÄ OEM:N KANSSA?
"OEM on tunnettu tekninen jälleenmyyjä Pohjoismaissa, ja uuden yhteistyömme ansiosta KUKA Nordic uskoo, että pystymme laajentamaan valikoimaamme ja tarjontaamme entisestään Pohjoismaissa ja Baltiassa.

OEM on ammattimainen toimittaja teollisuusmarkkinoilla, ja sen suuren myyntitiimin ja asiakaskunnan ansiosta näemme tämän molempien osapuolten voittavan. OEM:n valikoima laajenee meidän coboteillamme, ja me saamme syvällisemmän ymmärryksen markkinoista ja tavoitamme enemmän asiakkaita." - Kim Reeslev.

KERRO LISÄÄ UUDESTA TUOTEVALIKOIMASTA 
"KUKA tarjoaa markkinoiden laajimman robottivalikoiman, ja tämä yhteistyö tarkoittaa, että saamme uuden markkinakanavan cobot-valikoimallemme. KUKA:n cobot-robottivalikoima nousee 3 kilosta 15 kiloon ja sen ulottuma on 600 millimetristä 1300 millimetriin. 

KUKA on tunnettu korkealaatuisista tuotteista, ja coboteissamme toimivan iiQKA.OS-ohjelmiston avulla voimme antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa ohjelmointitehtäviä ja päivittäisiä säätöjä ilman asiantuntuntemusta. Nämä robotit on suunniteltu ja rakennettu niin, että ne on helppo asentaa ja ottaa käyttöön 30 minuutissa. Kaiken tämän takana on mottomme, "Tuo robotit ihmisten ulottuville." - Kim Reeslev.

MITEN NÄET AUTOMAATION TULEVAISUUDEN?
"Teknologisen kehityksen omaksuminen ei ole vain markkinastrategia, vaan myös selkeä osoitus sitoutumisestamme tarjota asiakkaillemme edistyksellisimpiä ja tehokkaimpia automaatioratkaisuja. Nyt kun cobotit ovat olennainen osa valikoimaamme, jatkamme matkaamme luotettavana ja edistyksellisenä kumppanina yrityksille, jotka pyrkivät menestymään automaation alalla. Tulevaisuus on epävarma, mutta odotamme innolla, että pääsemme muovaamaan sitä yhdessä asiakkaidemme ja koko toimialan kanssa." – Janne Vuorinen.
Jaro Vehanen, Janne Vuorinen OEM ja Kimmo Kymäläinen KUKA

Jaro Vehanen (vas.), Janne Vuorinen, OEM ja Kimmo Kymäläinen, KUKA


video cannot show image

Katso tuotteet

Kysy lisää yhteistyöstä

Jaro Vehanen
Jaro Vehanen
Tuotepäällikkö
040 3412 469 040 3412 469
jaro.vehanen@oem.fi Sähköposti
Janne Vuorinen
Janne Vuorinen
Myyntipäällikkö
040 3412 448 040 3412 448
janne.vuorinen@oem.fi Sähköposti
Marko Varjokivi
Marko Varjokivi
Osastopäällikkö
040 3412 423 040 3412 423
marko.varjokivi@oem.fi Sähköposti
Teknisiä neuvoja
Janne VuorinenJanne Vuorinen

Myyntipäällikkö

+358403412448 040 3412 448

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti