Näyttöprojektit.
Julkaistu: 2023-02-28

Mitä näyttöprojektissa tarvitsee ottaa huomioon?

Nykyään monet sähköisten sovellusten käyttäjät haluavat viestien ja vuorovaikutuksen tapahtuvan litteiden värinäyttöjen kautta, jotka voivat olla TFT-, OLED- tai microLED -näyttöjä. Markkinoiden nopea kehitys on tuottanut ratkaisuja moniin erilaisiin ympäristöihin, hintaluokkiin ja käyttöalueisiin. Löytääksesi oikean näytön oikeaan ratkaisuun, voit aloittaa tutkimisen alla olevista kysymyksistämme.

Tuki

MISSÄ NÄYTTÖÄ KÄYTETÄÄN?

Aloita aina miettimällä ympäristöä, johon näyttö sijoittuu. Altistuuko se suoralle auringonvalolle, suurille lämpötilavaihteluille vai asennetaanko se seinälle sisätiloihin? Vastaus johtaa siihen, mikä lämpötila-alue ja mikälainen kirkkaus näytössä tulee olla. Näillä molemmilla tekijöillä on suuri merkitys näytön lopullisessa hinnassa.

MITEN NÄYTTÖÄ KÄYTETÄÄN?

Kuka, kuinka usein ja missä yhteydessä näyttöä tullaan käyttämään? Katselukulmat ovat tärkeitä, jotta käyttäjä saa parhaan mahdollisen kokemuksen. Pitäisikö se asentaa seinälle, vinoon ohjauspaneeliin vai kädessä pidettäväksi? Katselukulmia on useita eri tasoja tarpeiden ja halutun teknologian mukaan. Esimerkiksi TFT-näyttöä valittaessa, parhaan mahdollisen katselukulman saamiseksi sinun tulee valita näyttö, jossa on IPS-teknologia.

MINKALAISTA INFORMAATIOTA JA KUVIA NÄYTÖLLÄ NÄYTETÄÄN?

On tärkeää tietää varhaisessa vaiheessa suunnilleen, mitä haluat näyttää näytölläsi. Myöhemmin se on perusta sille, mikä resoluutio ja mikä käyttöliittymä sopii näytöllesi parhaiten. Toimittajillamme on vakiokoot TFT- näytöille ja jokaista kokoa on yleensä saatavana useilla eri resoluutioilla.

Näyttöprojektien sijainti.

KOSKETUSPANEELI?

Nykyään lähes kaikilla suurilla valmistajilla on vakiovalikoimassaan näyttöjä kapasitiivisella kosketuspaneelilla tai ilman. Kapasitiivisen kosketuspaneelin takana oleva tekniikka perustuu johtavaan materiaaliin, kuten sormeen, joka vaikuttaa kapasitanssiin tietyllä kosketuspinnalla. Tekniikka on edennyt pitkälle ja sitä voidaan käyttää nykyään jopa käsineillä. Kapasitiivinen kosketuspaneeli voidaan säätää herkäksi tai vähemmän herkäksi toiminnaltaan riippuen asiakkaan sovelluksesta.
kosketuspaneeli

ASIAKASKOHTAINEN NÄYTTÖ?

Valmistajamme voivat tehdä kokonaan asiakaskohtaisen näytön tai voimme käyttää vakionäyttöjä ja räätälöidä niitä asiakkaan tarpeen mukaan. Vakionäyttöihin on mahdollista tehdä asiakaskohtainen FPC-kaapeli tai LED-taustavalo. Hyvin yleinen räätälöinti on tehdä vakinäytön päälle asiakaskohtainen kosketuspaneeli. Tähän asiakaskohtaiseen kosketuspaneeliin voidaan tehdä asiakkaan haluamia muotoja, painatuksia ja kokomäärityksiä. Kosketuspaneelietulasi voidaan kiinnittää itse näyttöön teippaustekniikalla tai laminoimalla optisella bondauksella. Voimme myös räätälöidä liitäntäpinnan näyttöön ja toimittaa tarvittaessa jopa ulkoisen ohjainkortin esimerkiksi HDMI-liitännällä.

KUSTANNUKSET

Jos haluat suunnitella sovelluksen, jossa keskitytään ulkonäköön, laatuun ja suorituskykyyn, on olemassa useita uusia tekniikoita, jotka tarjoavat paljon mahdollisuuksia. On tärkeää erottaa toisistaan vaatimukset ja tarpeet, varsinkin jos työskentelet tiukkaa budjettia vastaan. Joissakin tapauksissa valmistajien vakiovalikoima voi olla riittävän hyvä ja kattaa useimmat vaatimukset.

Oled-, TGT- ja LCD-näytöt

TUTUSTU LAAJAAN VALIKOIMAAN!

Voit tutustua tarkemmin laajaan LCD-, TFT- JA OLED-näyttöjen valikoimaamme. Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun!