Iskunkestävät Polysafe-kaappikotelot
Julkaistu: 2021-10-22

Iskunkestävät Polysafe-kaappikotelot

Kotelovalmistaja Bopla tarjoaa nyt uuden iskunkestävän Polysafe-sarjan sisä- ja ulkokäyttöön. Nämä lasikuituvahvisteiset polyesterikotelot on tehty kestämään erityisen hyvin mekaanista rasitusta, kemikaaleja ja UV-säteilyä, minkä vuoksi ne soveltuvatkin hyvin käytettäviksi mm. julkisissa tiloissa. Kevyt, mutta silti äärimmäisen kestävä, IP65-suojausluokituksen ja IK10-iskunkestoluokituksen omaava kotelosarja on saatavana kahdeksassa eri koossa josta pienin on mitoiltaan 300x250x140 mm ja suurin 800x600x300 mm.

Kaikki Polysafe-koteloiden ulkoiset komponentit on valmistettu muovista, joten korroosio ei tule olemaan ongelma. Nämä kaappikotelot kestävät korkeita lämpötiloja aina +960°C saakka ja ovat lisäksi halogeenivapaita ja materiaaliltaan mahdollisessa palotilanteessa itsestäänsammuvia.

Tuoteuutiset
Koteloissa on integroitu sisäinen suojakansi, joka suojaa kaapin sisältöä mm. estäen veden tippumisen sisään ovea avattaessa. Niistä löytyy myös luotettava Vandalproof-lukitus, joka on omiaan mm. julkisten tilojen asennuksissa.

Polysafe-sarjan kaappikotelot ovat saatavana joko umpinaisella tai ikkunallisella ovella. Sisäasenteisten saranoiden sijoittelulla ovi voidaan asentaa aukeamaan 180° joko vasemmalle tai oikealle.

Koteloissa on valmiina ulkoiset ruuvikanavat, joiden avulla kevyet kaappikotelot ovat helppoja ja nopeita asentaa paikalleen. 

Normaaleissa ympäristöolosuhteissa Polysafe-kaappikotelot ovat ensimmäiset 10 vuotta täysin huoltovapaita.

Polysafe-sarjan koteloita löytyy Boplan tehtaan varastosta Saksasta vaaleanharmaana (RAL 7035), mutta myös erikoisemmat värit ovat mahdollisia.

Muistathan myös, että tähänkin kotelosarjaan Bopla pystyy myös tekemään tarvittaessa valmiit aukotukset ja tai printtaukset suoraan tehtaallaan.
Iskunkestävät Polysafe-kaappikotelot

Faktat

8 eri kokoa
Sisä- ja ulkokäyttöön
Tiiviysluokitus IP65
Iskunkestoluokitus IK10
Ikkunallinen tai umpiovi muunneltavalla kätisyydellä
Vandalproof-lukitus
Tarvittaessa koteloihin saadaan valmiit aukotukset ja printtaukset suoraan tehtaalta

 

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Kari MatkalaKari Matkala

Tuotepäällikkö

+358403412332 040 3412 332

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti