Kumikaapelit
Julkaistu: 2021-09-21

Kumikaapelit

OEM on viime vuosien aikana nostanut profiiliaan myös yhtenä Suomen suurimmista kaapelituotteiden myyjistä ja maahantuojista. Panostamme aina laadukkaisiin valmistajiin ja hyvään tuotevalikoimaan. Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus erittäin korkealaatuisia kumikaapeleita.

Kumikaapelit soveltuvat sekä kiinteisiin että liikkuviin asennuksiin, niin kuivissa ja kosteissa kuin ulko- ja sisätiloissa, kuten esim. liitäntäjohdoksi siirrettäviin sähkölaitteisiin.

Kumikaapeleita on saatavilla standardiversioina tai täysin räätälöityinä.

Edustamamme kumikaapelit ovat erittäin korkealaatuisia, kestävät keskiraskasta mekaanista rasitusta ja sopivat myös ulkokäyttöön.

Tuoteuutiset

Mikäli tarvitsemaanne kaapelia ei meidän varastosta löydy, niin laajan ja ammattitaitoisen toimittajaverkoston ansiosta on mahdollista toimittaa erikoisiakin kaapeleita lyhyellä toimitusajalla.

Voit kysyä lisää kaapeliosastomme asiantuntijoilta. He ovat perehtyneitä valikoimaamme ja valitsevat sopivan kaapelin juuri sinun tarpeisiisi.

video cannot show image

Katso tuotteet

lisätiedot

Kristian Lindberg
Kristian Lindberg
Tuotepäällikkö
040 341 2375 040 341 2375
kristian.lindberg@oem.fi Sähköposti

 

HAASTA MEIDÄT!

Onko sinulla sovellus johon et löydä sopivaa kaapelia? Lähetä meille tiedot sovelluksesta ja nykyisestä kaapelista, niin me etsimme yhdessä kestävän ja kustannustehokkaan ratkaisun sovellukseesi.

Lue lisää kaapelihaasteesta ja lähetä meille tiedot lomakkeella tai käytä sosiaalisessa mediassa aihetunnistetta  #KAAPELIHAASTE

 

#KAAPELIHAASTE

 

Tekninen osastomme jatkojalostaa kaapelit valmiiksi!

Teknisellä osastollamme suoritamme erilaisia kokoonpanoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme katkaista kaapelit haluttuun mittaan ja lisätä mahdolliset päätyliittimet valmiiksi.

Lue lisää teknisen osastomme palveluista tältä sivulta. Myös kaapeliosastomme asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi.

Kaapelien kokoonpanot tekninen osasto
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti