Kaapelienmittauslaitteet
Julkaistu: 2020-08-03

Vetterin kaapelinkelauskoneet

Vetteriltä löydät kelauskoneet helpottamaan kaapelin kelausta varastorummulta toiselle rummulle tai kiepille. Saatavilla on sekä manuaalinen että automaattinen kelausvaihtoehto.

Tuoteuutiset
Kaapelinmittauslaitteet
Kaapelinmittauslaite DH31

Vetterin DH31 on manuaalinen kelauslaiterunko, johon on saatavissa kaapelinmittauslaite manuaalisella tai digitaalisella näytöllä. Lisäksi valittavissa on kahdesta eri kammen sisältävästä kieppilaitteesta, joista toisen leveyttä voi säätää. Kelattavien kaapelien tulee olla halkaisijaltaan 1-30 mm. Lisätarvikkeina on saatavana mm. adapteri puu- ja muovirummuille sekä laiterunkoon pultatut sakset kaapelin katkaisua varten.

kaapelinmittauslaite
DE 30F/DE 30SF

Sähköinen kaapelinkelauslaite 1-30 mm kaapeleille. Sopii kelaamiseen rummuille halkaisijaltaan 800 mm asti ja leveydeltään 340 mm asti. Kaksi nopeusastetta välillä 0-140 rpm voidaan sovittaa kaapelin halkaisijan ja herkkyyden mukaan. DE 30 soveltuu näin kahteen eri käyttötarkoitukseen: pienten kaapeleiden kelaamiseen suurella nopeudella ja isojen kaapeleiden kelaamiseen pienellä nopeudella.

Tyyppi DE 30SF sähköisellä automaattisella kaapelinohjauksella takaa kaapelin tasaisen kohdistuksen rummussa. Tyypissä DE 30 F kaapelin ohjaus tapahtuu manuaalisesti käyttäjän toimesta.

  • Saksalaista laatua
  • Yksinkertaiset ja helppokäyttöiset kelauskoneet
  • Vaihtoehtona säädettävä kieppilaite
  • Automatisoitu kaapelinohjaus
  • Saatavissa myös teräsvaijereille

Tutustu tarkemmin tuotteisiin valmistajan sivuilla!
Teknisiä neuvoja
Ville PaukkunenVille Paukkunen

Tuotepäällikkö

+358403412446 040 3412 446

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti