Julkaistu: 2019-07-10

Kuutionmalliset valo- ja äänihälyttimet

Auer Signal on yksi maailman johtavista merkinantolaitteiden valmistajista. Edistykselliset ja korkealaatuiset tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Itävallassa – kaikki korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.

 

Tuoteuutiset

Q-sarja

Auer kuutionmalliset valo- ja äänihälyttimet
Valohälyttimien parhaimmistoon lukeutuva Q-sarja on tarjolla neljässä kokoluokassa – 94x94 mm, 132x132 mm, 184x184 mm ja 228x228 mm. Kuutionmallisen muotoilunsa ansiosta valohälyttimiä voidaan yhdistellä keskenään tai A-sarjan äänihälyttimien kanssa. Q-sarja on lisäksi yhdisteltävissä Auer Signalin paneeliasenteisten äänihälyttimien kanssa yhdistelmähälyttimeksi, jossa valo näyttelee pääosaa.
Valonlähteenä käytetään teholedejä, joilla saavutetaan jopa 400 kandelan valovoima. Kahteen pienimpään kokoon voidaan myös valita perinteisempi Xenon-strobo. Teholedimallit ovat saatavilla jatkuvalla ja vilkkuvalla toiminnolla sekä strobo-toiminnoilla. Ainutlaatuisen linssin ansiosta Q-sarjan valojen näkyvyys on ihanteellinen eteen ja sivuille. Linssin värivaihtoehdot ovat oranssi, punainen, kirkas, sininen, vihreä ja keltainen.

Katso tuotteet


A-sarja

Auer kuutionmalliset valo- ja äänihälyttimet
Moniääniset äänihälyttimet ovat saatavilla neljässä kokoluokassa, kuten edellä esitellyt Q-sarjan valohälyttimet. A-sarjan äänihälyttimien äänenvoimakkuus on mallista riippumatta säädettävissä: malliston ääripäässä äänenpaine yltää jopa 127 desibeliin. Käytettävissä olevat äänityypit vaihtelevat mallikohtaisesti. Pienintä kokoa on saatavilla 8- tai 32-äänisenä ja tätä isommat 32- tai 63-äänisenä. 
Ulkoisella kytkennällä voidaan ohjata kolmea eri äänityyppiä, jolloin yhdellä äänihälyttimellä voidaan toteuttaa helposti merkinanto erilaisissa tilanteissa. A-sarja voidaan yhdistää Auer Signalin paneeliasenteisten valojen kanssa. Näissä yhdistelmähälyttimissä voidaan valita valon ohjaus erikseen tai yhdessä halutun äänityypin kanssa.

Katso tuotteet


A & Q-sarjan yhdistelmä

Auer kuutionmalliset valo- ja äänihälyttimet
Kun tarvitaan mahdollisimman paljon valoa ja ääntä, on A- ja Q-sarjan yhdistelmä oikea valinta. Valot ja äänihälyttimet voidaan yhdistää helposti erillisellä asennussarjalla. Merkinantolaitteet soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön ja kestävät rankemmissakin olosuhteissa. Hyvä tiiveysluokka, iskunkestävyys ja laaja käyttölämpötila-alue yhdistettynä erinomaisiin ominaisuuksiin ja hyvään designiin tekevät valinnastasi helpon!

Uutuus: QBS - monitoimi LED-hälytysvalo

  • 94x94 mm runko
  • Jopa 64cd valoteho, hyvä vaikutus eteen ja sivuille
  • Modernia LED-teknologiaa: valittavissa 4 eri strobo-toimintoa sekä jatkuva ja vilkkuva toiminto
  • Värivaihtoehdot: oranssi, punainen, kirkas, sininen, vihreä ja keltainen
  • IP66, IK09
  • Käyttölämpötila-alue -30°…+60°C
Auer kuutionmalliset valo- ja äänihälyttimet

lisätiedot

Timo Heinonen
Timo Heinonen
Tuotepäällikkö
040 3412 365 040 3412 365
timo.heinonen@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti