• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
R-sarja
Julkaistu: 2020-07-22

Louder & Brighter

Uudet R-sarjan merkkivalot Auer Signalilta eivät ole ainoastaan luokkansa kirkkaimpia, vaan ne pitävät sisällään myös uskomattoman määrän toimintoja. R-sarjan yksinkertaisen konseptin ja muotoilun kulmakiviä ovat modulaarisuus, toiminnallisuus ja harkitut yksityiskohdat.

Modulaarinen ja mukautuva sarja muodostuu halkaisijaltaan 95 mm:stä valomoduuleista ja asennuspohjista, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin sovelluksiin. Modulaarisuuden myötä valojen asennus ja ylläpito on vaivatonta, ja lisäksi myös osaluettelot ja varastointi ovat helpommin hallittavissa.

Valot ja asennuspohjat on valmistettu polykarbonaatista. Vankan rakenteen IK08-luokan iskunkestävyys ja IP66-tiiveysluokka yhdistettynä laajaan käyttölämpötila-alueeseen mahdollistaa käytön kaikissa olosuhteissa.
Yhdistelmähälytintä tarvitsevalle saatavilla on asennuspohja äänigeneraattorilla. Maksimissaan 103 dB:n äänenpaineen 1 metrin päästä mitattuna toistava ja 32 äänen katalogilla varustettu äänihälytin riittää suurempiinkin ulko- ja sisätiloihin.

Tuoteuutiset

Valomoduulit

R-sarja on saatavilla kahdella eri linssillä: korkea (124 mm) ja kompakti (68 mm). Korkea linssi on suunniteltu maksimoimaan sivusuuntainen valoteho. Kompakti linssi on puolestaan maitolasia (polykarbonaattia) ja se tarjoaa kauniin tasaisen valonjakauman koko linssin alalle. Tämä on erityisesti sisäkäyttöön sopiva jo muotokielellään huomiota herättävä merkkivalo. 
Valomoduuleista on saatavilla kolme eri toiminnoilla varustettua versiota. 
  1. Jatkuva valo on paras ja kustannustehokkain valinta yksinkertaisiin sovelluksiin, ja se on saatavilla kuudella eri linssin värillä (oranssi, punainen, kirkas, sininen, vihreä ja keltainen).
  2. Monitoiminen valo tarjoaa yksinkertaisella ohjauslogiikalla liudan toimintoja, joista on helppo valita sovellukseenne sopivin. Toiminnot ovat jatkuva, vilkkuva, strobo, pyörivä, pulssi ja himmennys. Saatavilla kuudella eri linssin värillä (oranssi, punainen, kirkas, sininen, vihreä ja keltainen).
  3. Monivärinen valo toistaa seitsemän väriä: punainen, keltainen, vihreä, sininen, magenta, turkoosi ja kirkas.
Auer R-sarja varoitusvalot
Monitoiminen valomoduuli on valittavissa lisäksi joko standardi- tai tehoversiona. Standardiversio on valovoimaltaan jo markkinoiden kärkeä, mutta mikäli halutaan ehdottomasti varmistaa merkkivalon näkyvyys kirkkaassa päivänvalossa tai pitkillä katseluetäisyyksillä, on hyvä valita tehoversio. 

Käy lukemassa lisää verkkosivuiltamme tai ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme. Yhdessä löydämme varmasti ratkaisun merkinantotarpeisiinne.

lisätiedot

Timo Heinonen
Timo Heinonen
Tuotepäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti