R-sarja
Julkaistu: 2022-10-20

R-sarja on kirkkaasti paras

Auer Signalin R-sarjan merkkivalot eivät ole ainoastaan luokkansa kirkkaimpia, vaan ne pitävät sisällään myös uskomattoman määrän toimintoja. R-sarjan yksinkertaisen konseptin ja muotoilun kulmakiviä ovat modulaarisuus, toiminnallisuus ja harkitut yksityiskohdat.

Tuoteuutiset

Modulaarinen ja mukautuva sarja muodostuu halkaisijaltaan 95 mm valomoduuleista ja asennuspohjista, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin sovelluksiin. Modulaarisuuden myötä valojen asennus ja ylläpito on vaivatonta, ja lisäksi myös osaluettelot ja varastointi ovat helpommin hallittavissa. Valot ja asennuspohjat on valmistettu polykarbonaatista.

Vankan rakenteen IK08-luokan iskunkestävyys ja IP66-tiiveysluokka yhdistettynä laajaan käyttölämpötila-alueeseen mahdollistaa käytön kaikissa olosuhteissa. Yhdistelmähälytintä tarvitsevalle saatavilla on asennuspohja äänigeneraattorilla. Maksimissaan 103 dB:n äänenpaineen toistava ja 32 äänen katalogilla varustettu äänihälytin riittää suurempiinkin ulko- ja sisätiloihin.

MODULAARISUUS

Katso valikoimasta sopiva pohja, äänellä tai ilman ja valitse sovellukseenne sopivin valomoduuli laajasta valikoimasta. Pohjan valinnassa käyttöjännite tulee huomioida vain äänipohjan kohdalla.

Ominaisuuksia:

  • 2 linssin korkeutta
  • Modulaarinen - helppo huoltaa ja asentaa
  • Monipuoliset toiminnot - jatkuva, vilkkuva, storobo, pyörivä, pulssi ja himmennys
  • High performance -mallit optiona
  • IP66

Valomoduulit

R-sarja on saatavilla kahdella eri linssillä: korkea (124 mm) ja kompakti (68 mm). Korkea linssi on suunniteltu maksimoimaan sivusuuntainen valoteho. Kompakti linssi on puolestaan maitolasia (polykarbonaattia) ja se tarjoaa kauniin tasaisen valonjakauman koko linssin alalle. Tämä on erityisesti sisäkäyttöön sopiva jo muotokielellään huomiota herättävä merkkivalo.

 Jatkuva valo on paras ja kustannustehokkain valinta yksinkertaisiin sovelluksiin, ja se on saatavilla kuudella eri linssin värillä (oranssi, punainen, kirkas, sininen, vihreä ja keltainen).

 Monitoiminen valo tarjoaa yksinkertaisella ohjauslogiikalla liudan toimintoja, joista on helppo valita sovellukseenne sopivin. Toiminnot ovat jatkuva, vilkkuva, strobo, pyörivä, pulssi ja himmennys. Saatavilla kuudella eri linssin värillä (oranssi, punainen, kirkas, sininen, vihreä ja keltainen).

 Monivärinen valo toistaa seitsemän väriä (punainen, keltainen, vihreä, sininen, magenta, turkoosi ja kirkas). Monitoiminen valomoduuli on valittavissa lisäksi joko standardi tai tehoversiona. Standardiversio on valovoimaltaan jo markkinoiden kärkeä, mutta mikäli halutaan ehdottomasti varmistaa merkkivalon näkyvyys kirkkaassa päivänvalossa tai pitkillä katseluetäisyyksillä, on hyvä valita tehoversio.

Auer R-sarja varoitusvalot

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Timo HeinonenTimo Heinonen

Tuotepäällikkö

+358403412365 040 3412 365

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti