DC/DC muuntimet
Julkaistu: 2019-03-10

DC/DC muuntimet korkealla hyötysuhteella

Pulsin Dimension CD-sarja tarjoaa tehokkaat ja kestävät DC/DC-muuntimet tehoalueella 92-240 W.

Yhteistä CD-sarjan DC/DC-muuntimille on suuri sietokyky transientteja, ylijännitteitä ja takaisinkytkentäkuormia vastaan. Tämä tarkoittaa, että DC/DC-muuntimet lisäävät aktiivisesti järjestelmän käytettävyyttä. Viimeisimmät lisäykset tähän tuotesarjaan ovat CD10.241 (input 24 V DC; output 24 V DC/10 A) ja CD10.482 (input 48 V DC; output 48 V DC/5 A).

Uusissa DC/DC-muuntimissa on erittäin korkea hyötysuhde, CD10.241 hyötysuhde 94,2 % ja CD10.482 hyötysuhde 95,1 %. Muuntimet tuottavat 30 % vähemmän tehohäviötä kuin seuraavaksi lähimmän kilpailijan muunnin. Pienten tehohäviöiden ansiosta muuntimien koko on erittäin kompakti, leveys vain 42 mm. Erittäin pieni koko mahdollistaa helpon asennuksen ja säästää arvokasta tilaa DIN-kiskolla.

Kaikki CD-sarjan DC/DC-muuntimet tarjoavat potentiaalivapaan, stabiloidun ja galvaanisesti erotetun SELV-/PELV-lähtöjännitteen, joten niitä voidaan useissa eri sovelluksissa. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi akkukäyttöisissä sovelluksissa tuottamaan stabilisoitu tasajännite.

Galvaanisen erotuksen ansiosta ne sopivat erinomaisesti itsenäisten järjestelmien asennukseen. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä sähköturvallisuuden kannalta kriittisissä järjestelmissä, kuten laiva- ja rautatie- sekä prosessiteollisuuden sovelluksissa.

Tuoteuutiset
Pulsin DC/DC-muuntimia voidaan myös käyttää pitkien kaapelivetojen päässä jännitetason ylläpitoon. Suurien kuormien käynnistämiseksi käytettävissä on 20% tehoreservi jatkuvasti alle +45°C:ssa. Jos tarvitaan jatkuvasti suurempaa lähtötehoa, voidaan saman mallin DC/DC-muuntimia kytkeä myös rinnakkain.

Dimension CD-sarjan DC/DC-muuntimien lisäksi Pulsilta löytyy laaja valikoima teholähteitä, joissa myös DC-syöttö. DC-syöttöjännitteellä olevia teholähteitä löytyy mm. Dimension CP- ja Q-sarjoista sekä MiniLine sarjasta. Teholähteiden DC-syöttöalue on tyypillisesti noin 90-180 V DC ja laajalla DC-syötöllä olevien teholähteiden DC-syöttö noin 90-360 V DC. 
DC/DC muuntimet

lisätiedot

Henri Suikkanen
Henri Suikkanen
Tuotepäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti