GN-puolijohdereleet
Julkaistu: 2022-01-28

GN-sarjan"Comeback"

CROUZET palaa vuosikymmenen tauon jälkeen puolijohdereleiden valmistajaksi.

Uudet Crouzet -puolijohdereleet valmistetaan Crouzetin kotimaassa Ranskassa. Sarjat on nimetty tutulla tavalla, eli AC-lähtöinen 10 - 125 A jäähdytyslevyyn tuleva perussarja on edelleen GN-sarja, ja jäähdytyslevylliset mallit ovat GNR-sarjalaisia. GND-sarjaan kuuluu 10 A ja 40 A DC/DC-mallit.

Tuoteuutiset

GN-SARJA

GN-sarja on ns. perussarja 10 -125 A AC kuormille. Sarjan puolijohdereleet ovat tyypillisesti DC-ohjattuja ja nollapistekytkeviä (Zero crossing). Nämä soveltuvat parhaiten termostaatti- tai säädinohjatuille lämmitysvastuskuormille. Myös AC-ohjattuja sekä induktiivisille kuormille sopivampia hetikytkeviä malleja (”Instantaneous switch” tai ”Random switch”) on valikoimassa. Uusien mallien vahvuuksia ovat pienet lämpöhäviöt, tukevat ruuviliittimet, irrotettavat IP20-suojat, hyvä häiriösuojaus ja laaja valikoima erilaisiin sovelluksiin.

GNR+PERFORMANCE-SARJA

Kokonaan uudentyyppisenä sarjana tulee perus GNR-sarjan yläpuolelle performance-sarja GNR+. Se eroaa perussarjoista kytkentätavastaan. Performance sarjoissa on ns. ”Special Zero Cross” kytkentätapa, jonka vuoksi ne soveltuvat resistiivisille, induktiivisille ja kapasitiivisille kuormille. Tällä hetkellä OEM:n valikoimaan kuuluvat 1-vaiheiset 32 A AC ja 45 A AC GNR+releet. GNR-sarjojen releissä on integroitu jäähdytyslevy ja DIN-kiskokiinnitys vakiona.

Uusien puolijohdereleiden ominaisuuksia:

  • Laaja valikoima 125 A AC / 660 V AC asti
  • Uuden suunnittelun ansiosta pienemmät lämpöhäviöt ja tukevat liittimet
  • Hyvä häiriösuojaus tulo- ja lähtöpuolella vakiona
  • Laajat hyväksynnät
  • GN-sarjassa IP00 / IP20 samassa releessä
  • Pitkä elinikä – ei liikkuvia osia
  • Performance-sarjojen releet sopivat kaikille kuormatyypeille
Crouzetin puolijohderelevalikoima tulee myöhemmin täydentymään vielä esimerkiksi 3-vaiheisilla malleilla ja GN+performance-malleilla.

 

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Jouni PulliJouni Pulli

Tuotepäällikkö

+358403412425 040 3412 425

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti