Stego Loop Heater lämmityselementit
Julkaistu: 2024-04-25

Loop Heater - Lämpöelementit optimaaliseen lämmön jakamiseen

Innovatiivisuutta ja tehokkuutta – sitä edustavat Stegon uuden Loop Heater-sarjan uudet ja parannellut lämpöelementit. Uuden silmukkarakenteen ansiosta nämä lämmityselementit tarjoavat erinomaisen lämmitystehon ja takaavat optimaalisen lämmön jakautumisen. Jousivoimaliitäntöjen ja DIN-asennuskiinnikkeen ansiosta asennus on helppoa ja nopeaa. Tärinänkestävän rakenteensa ansiosta Loop Heater -lämmittimet selviävät vaativissa ympäristöissä. Loop Heater-sarjalla on rautatiealan sertifiointi, joten voit olla varma luotettavuudesta ja laadusta.

Tuoteuutiset

Täysin uusi muotoilu lämmittimelle

Stego on kehittänyt uudentyyppisen lämpöelementin nimeltä Loop Heater. Innovatiivinen alumiiniprofiili muodostaa osan lämmittimen rungosta, josta tulee nimi - The Loop. Rungon malli muistuttaa numeroa kahdeksan sekä äärrettömyyden symbolia.

Miksi sinun pitäisi valita Loop Heater?

Lämmittimet on tarkoitettu ensisijaisesti sähkö- ja elektroniikkakomponenttien suojaamiseen kondensaatiolta ja kosteudelta, jotka voivat aiheuttaa oikosulkuja. Lämmittämällä kaapin sisäilmaa kotelon lämpötila pidetään optimaalisena ja näin myös kosteuden tiivistyminen pysyy kurissa. Lue alta 5 syytä, miksi sinun kannattaa valita Loop-sarjan lämmittimet:

1. NOPEA JA HELPPO ASENNUS

Loop Heater-sarjan lämpöelementtejä on saatavana eri kokoisina ja mallisina tehoalueella 10 -150 W erilaisiin tarpeisiin sopivaksi. Kaikki lämmittimet toimitetaan jousivoimaliittimillä, ja ne voidaan kiinnittää 35 mm DIN-kiskoon nopeaa asennusta varten. Asennusaika lyhenee jopa 50 %. 

2. SÄÄSTÄ RAHAA

Loop Heater-sarjan energiatehokkuus on korkea, mikä alentaa käyttökustannuksia ja vähentää ympäristövaikutuksia verrattuna vähemmän tehokkaisiin lämmityselementteihin. LTF 065:ssä on myös integroitu termostaatti kiinteillä arvoilla, joten et tarvitse erillistä termostaattia lämpötilan säätöön. 

3. TURVALLISUUS

Loop Heater-lämmittimiä on turvallista käyttää jousivoimaliittimien ansiosta. Tämä on erityisen hyödyllistä kuljetettaessa valmiiksi koottuja sähkö- tai ohjauskaappeja, sillä liitäntäkaapelit eivät voi irrota kaapin kuljetuksen aikana.

4. KOSKETUSSUOJAUS

LTS 064, LT 065 ja LTF 065-sarjat on suunniteltu kosketusturvallisiksi. Niiden vaaleanharmaa muovikotelo eristää lämpöä ja pitää pintalämpötilan alle +80°C. Tämä suojaa huoltohenkilöstöä ja estää palovammoja, jos lämmittimiä vahingossa kosketetaan.

5. ISKUN- JA TÄRINÄNKESTO

Loop Heater-sarjan lämmittimet ovat kestäviä iskuja ja tärinää vastaan. Innovatiivinen alumiiniprofiili tarkoittaa, että lämmittimet on koottu uudella ja tehokkaalla tavalla.

Kaikki kosketussuojatut silmukkalämmittimet on testattu onnistuneesti iskun- ja tärinänkestävyyden suhteen standardien DIN EN 60068-2-27: 2010-02 ja DIN EN 60068-2-64: 2009-04 mukaisesti suhteessa DIN EN IEC -standardiin 61373: 2011-04, kategoria 1 B. Tämän ansiosta ne soveltuvat myös ympäristöihin, joissa on voimakasta tärinää, kuten rautatie- ja muihin liikkuviin sovelluksiin.

Lataa esite ja tutustu tuotteisiin!

KATSO TUOTTEET

Teknisiä neuvoja
Jouni PulliJouni Pulli

Tuotepäällikkö

+358403412425 040 3412 425

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti