Lützen LOCC-Box mini
Julkaistu: 2024-03-14

Lütze LOCC-Box Mini – Älykäs elektroninen ylivirtasuoja

Lütze LOCC-Box on älykäs elektroninen ylivirtasuoja, joka tarjoaa luotettavan suojauksen 12/24 V DC järjestelmiin kapeassa, vain 8,1 mm kotelossa. Integroitujen + ja - liittimien ansiosta tilaa säästyy DIN-kiskolta. Push-In liittimet tarjoavat nopean ja luotettavan asennuksen.

Tuoteuutiset

Toisin kuin johdonsuojakatkaisijat, jotka toimivat mekaanisesti ja joiden toleranssi voi olla suuri ennen virrankatkaisua, Lützen elektroniset ylivirtasuojat eivät sisällä mekaanisia osia, ja ne hyödyntävät mikroprosessoria virran tarkkaan mittaamiseen. Tämän ansiosta elektroniset ylivirtasuojat reagoivat välittömästi ylikuormitus- tai oikosulkutilanteessa. Lisäksi Lützen elektroniset ylivirtasuojat toimivat luotettavasti myös pitkien kaapelivetojen päässä.

LOCC-Box-Minissä on viisi valittavaa analogista laukaisukäyrää, jotka vaihtelevat nopeasta erittäin hitaaseen. Nopea laukaisu soveltuu esimerkiksi antureille, kun taas hidas sopii paremmin moottoreille ja tuulettimille. LOCC-Box-Minin lähdöt voidaan kytkeä päälle ja pois digitaalitulolla. Resetointi on mahdollista suorittaa suoraan laitteesta tai etänä. Lisäksi ylivirtasuojasta on mahdollista saada kanavakohtaisen hälytyksen, ja hälytyssignaalit voidaan ketjuttaa ketjutusrimalla.

Check mark  Kompakti koko: Suunniteltu tolankäyttöä ajatellen, sopii saumattomasti erilaisiin sovelluksiin

Check mark  Monipuolinen suorituskyky: Virta-alue valittavissa 1-8 A, viisi eri laukaisukäyrää

Check mark  Tarkkuus ja luotettavuus: Voit luottaa Lützen tuotteiden tunnettuun tarkkuuteen ja luotettavuuteen, mikä varmistaa tasaisen suorituskyvyn

Check mark  Nopea asennus: Push-In liittimet tarjoavat nopean ja vaivattoman asennuksen, joka säästää arvokasta aikaa.

Check mark  Alan johtava tekniikka: Lützen LOCC-Box elektroniset ylivirtasuojat tarjoavat luotettavimman suojauksen.


Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti