PISA-B elektroninen ylivirtasuoja
Julkaistu: 2022-03-18

PISA-B elektroninen ylivirtasuoja

Uudet monikanavaiset elektroniset ylivirtasuojat auttavat optimoimaan 24 V DC -järjestelmien käytettävyyttä ja kasvamaan sovelluksen mukana. PISA-B on tehokkain elektroninen ylivirtasuoja. Se jakaa virran, suojaa kuormia ylivirroilta sekä oikosuluilta ja valvoo 24 VDC -järjestelmän tilaa. 8-kanavainen yksikkö tarjoaa selektiivisen suojauksen ja eristää vialliset piirit sekä varmistaa jatkuvan tehonsyötön muille piireille. Integroitu tiedonvalvonta raportoi järjestelmän tilaa PLC:lle tai ohjauskeskukselle. Ylivirtasuojassa on lisäksi hälytyskosketin ja etäkuittaus. PISA-B perustuu modulaarisuuteen, jopa 8 yksikköä voidaan kytkeä rinnan.

Tuoteuutiset
PISA-B elektronisen ylivirtasuojan ominaisuudet
PISA-B ominaisuudet
PISA-B ominaisuudet
PISA-B ominaisuudet

Selektiivinen suojaus

Vian ilmetessä PISA-B katkaisee vain kyseiset kanavat ja varmistaa tehonsyötön muille kanaville. Tämän avulla yksittäiset vialliset liitännät voidaan tunnistaa, eristää ja korjata nopeasti.

Kaksi erilaista lähtötyyppiä

PISA-B:ssä on kahdenlaisia lähtökanavia. Kanavat 1 ja 2 ovat ihanteellisia korkeille kapasitiivisille kuormille aina 100 mF asti ja maksimivirta näillä kanavilla on 12 A. Normaalikuormat aina 20 mF saakka voidaan kytkeä kanaviin 3-8, näiden lähtöjen maksimivirta on 10 A. Kaikille kanaville voidaan valita hidas tai nopea laukaisu.

NEC Class 2 -mallit

PISA-B on saatavilla myös NEC Class 2 -versiona. Nämä versiot tarjoavat rajoitetun 90 W lähtötehon eli lähtövirta on kiinteä 3,75 A per kanava. Tämä tarjoaa erittäin kustannustehokkaan ratkaisun sovelluksiin, joissa NEC Class 2 -sertifikaatti on pakollinen.

Välitön virranvalvonta

Laitteen etuosassa olevaa LED-matriisia voidaan käyttää yksittäisten kanavien analysointiin ja nollaukseen. LED-matriisi auttaa ymmärtämään ja arvioimaan kuormituksia, havaitsemaan huippuvirrat ja muuttamaan asetuksia.

Hälytyskosketin

”B1”-malleissa on hälytyskosketin, joka ilmoittaa, kun jokin kanava on lauennut. ”B4”-malleissa on digitaalisesti koodattu hälytyssignaali, joka antaa tietoa jokaisen kanavan tilasta yksilöllisesti.

Etäkuittaus

Lauenneet kanavat voidaan kuitata etänä relekontaktin avulla.

Fail-Safe-kytkin

PISA-B:ssä on sisäänrakennettu vikasuojatoiminto. Jos jokin kanavista ei aukea vian ilmetessä, vikasuojatoiminto kytkeytyy päälle. Fail-Safe-kytkin valvoo järjestelmän kokonaisvirtaa ja sulkee tehonsyötön yksiköltä, mikäli jokin kanavista ei aukea vian ilmetessä. Siksi perinteisen sulakkeen sijaan käytetään elektronista kytkintä. Tämä ominaisuus suojaa kaapeleita ylikuumenemiselta.

Kompakti koko

Pulsin yksi tunnetuimmista ominaisuuksista on kompakti koko, eikä elektroniset ylivirtasuojat tee tässä poikkeusta. 8-kanavaisissa PISA-B-yksiköissä on joka kanavalle omat plus- ja miinusliittimet, silti kokonaisleveys on ainoastaan 52 mm eli vain 6,5 mm per kanava.

Modulaarisuus

PISA-B mahdollistaa järjestelmän helpon ja nopean laajentamisen. Jopa 8 yksikköä voidaan kytkeä rinnan virtakiskojen avulla. Tämä tarkoittaa yhteensä 64 kanavaa!

Push-In-liittimet

Push-In-liittimet tarjoavat käyttäjälle nopean ja työkaluttoman asennuksen.

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti