Millenium Evo
Julkaistu: 2019-03-05

Evoluutio jatkuu - Millenium EVO on täällä!

Millenium EVO on joustava ohjausjärjestelmä, jonka kanssa voit kommunikoida etäyhteyden avulla. Crouzet:n Millenium EVO on täysin uusi pienoislogiikkasarja, josta on saatavilla neljä eri versiota: näytöllä tai ilman ja verkkoyhteyden kanssa tai ilman.

XBP24-E- ja XDP24-E-malleissa on integroitu verkkoyhteys, jonka kautta Millenium EVO voidaan ohjelmoida. Se voi kommunikoida muiden laitteiden kanssa (Modbus TCP Client / Server) ja se voi lähettää hälytyksiä ja logata tietoja sähköpostiin tai FTP-serverille.

XBP24- ja XDP24-malleissa ei ole verkkoyhteyttä, mutta ne pystyvät loggaamaan arvoja sisäiseen muistiinsa ja nämä logit voidaan ottaa talteen joko USB:n tai valinnaisen Bluetooth-yhteyden kautta.

Millenium EVO:n perusyksiköissä on 16 tuloa ja 8 relelähtöä. Perusyksiköitä voidaan laajentaa, jolloin saadaan jopa 28 tuloa ja 16 lähtöä. Kaikkiin malleihin on saatavilla myös Modbus RTU-laajennus (Slave).

Lisävarusteena on saatavilla myös Bluetooth-yhteys, jonka kautta pienoislogiikka voidaan ohjelmoida ja joka mahdollistaa laitteen näytön peilaamisen älypuhelimeen, tabletille tai PC:lle. Bluetoothin yli voidaan myös ottaa talteen logiikan sisäisessä muistissa oleva logi-tiedosto ilman verkkoyhteyttä.

MARKKINOIDEN KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISIN OHJELMISTO

Usein pienoislogiikan ohjelmointia pidetään hankalana ja tästä johtuen Crouzet on kehittänyt markkinoiden käyttäjäystävällisimmän ohjelmiston, joka on saatavilla täysin ilmaiseksi. Logiikan ohjelma rakennetaan PC:lle erilaisista toimintalohkoista ja valmis ohjelma siirretään pienoislogiikkaan USB:n, Ethernetin tai Bluetooth:n yli riippuen mallista ja valituista laajennuksista.

Ominaisuudet

  • Jopa 44 I/O:ta
  • Jopa 16 analogiatuloa
  • Loggaa ja tallenna arvoja paikallisesti tai lähetä sähköpostiin
  • Modbus TCP Client/Server
  • Modbus RTU Server 

Tuoteuutiset

lisätiedot

Markus Peltola
Markus Peltola
Tuotepäällikkö
040 3412 487 040 3412 487
markus.peltola@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti