Millenium Evo
Julkaistu: 2019-03-05

Evoluutio jatkuu - Millenium EVO on täällä!

Millenium EVO on joustava ohjausjärjestelmä, jonka kanssa voit kommunikoida etäyhteyden avulla. Crouzet:n Millenium EVO on täysin uusi pienoislogiikkasarja, josta on saatavilla neljä eri versiota: näytöllä tai ilman ja verkkoyhteyden kanssa tai ilman.

XBP24-E- ja XDP24-E-malleissa on integroitu verkkoyhteys, jonka kautta Millenium EVO voidaan ohjelmoida. Se voi kommunikoida muiden laitteiden kanssa (Modbus TCP Client / Server) ja se voi lähettää hälytyksiä ja logata tietoja sähköpostiin tai FTP-serverille.

XBP24- ja XDP24-malleissa ei ole verkkoyhteyttä, mutta ne pystyvät loggaamaan arvoja sisäiseen muistiinsa ja nämä logit voidaan ottaa talteen joko USB:n tai valinnaisen Bluetooth-yhteyden kautta.

Millenium EVO:n perusyksiköissä on 16 tuloa ja 8 relelähtöä. Perusyksiköitä voidaan laajentaa, jolloin saadaan jopa 28 tuloa ja 16 lähtöä. Kaikkiin malleihin on saatavilla myös Modbus RTU-laajennus (Slave).

Lisävarusteena on saatavilla myös Bluetooth-yhteys, jonka kautta pienoislogiikka voidaan ohjelmoida ja joka mahdollistaa laitteen näytön peilaamisen älypuhelimeen, tabletille tai PC:lle. Bluetoothin yli voidaan myös ottaa talteen logiikan sisäisessä muistissa oleva logi-tiedosto ilman verkkoyhteyttä.

MARKKINOIDEN KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISIN OHJELMISTO

Usein pienoislogiikan ohjelmointia pidetään hankalana ja tästä johtuen Crouzet on kehittänyt markkinoiden käyttäjäystävällisimmän ohjelmiston, joka on saatavilla täysin ilmaiseksi. Logiikan ohjelma rakennetaan PC:lle erilaisista toimintalohkoista ja valmis ohjelma siirretään pienoislogiikkaan USB:n, Ethernetin tai Bluetooth:n yli riippuen mallista ja valituista laajennuksista.

Ominaisuudet

  • Jopa 44 I/O:ta
  • Jopa 16 analogiatuloa
  • Loggaa ja tallenna arvoja paikallisesti tai lähetä sähköpostiin
  • Modbus TCP Client/Server
  • Modbus RTU Server 

Tuoteuutiset

lisätiedot

Markus Peltola
Markus Peltola
Tuotepäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti