Laaja valikoima kaikkiin IIoT-tarpeisiin
Julkaistu: 2018-10-08

Ratkaisut kaikkiin IIoT-tarpeisiin

Meillä OEM Automatic:lla on laaja valikoima IIoT-komponentteja kaikkiin tarpeisiin. IIoT-komponentit tuovat helpotusta huoltojen aikatauluttamiseen ja samalla saat myös paremman käsityksen siitä, missä kunnossa laitteesi todella ovat.

Anturit, joita nykypäivänä käytetään teollisuusympäristössä, voivat tuntea, nähdä ja kuulla. Meiltä löytyy ratkaisu, joilla nämä ”tyhmät” laitteet voivat kommunikoida keskenään.

Eri ratkaisuilla voit helposti siirtää dataa laitteesta tai keskuksesta pääjärjestelmään, kuten SCADA- tai toiminnanohjausjärjestelmän luettavaksi. Tämän datan avulla voidaan mm. ennakoida ja aikatauluttaa huoltoja, valvoa toimintaa reaaliaikaisesti ja pitää rekisteriä järjestelmän toiminnasta sekä visualisoida. Järjestelmää on myös mahdollista valvoa etänä yllättävien ongelmien varalta.

Keräyspisteillä (I/O:t) on useita eri kommunikointi protokollia. Tämä mahdollistaa helpon integroinnin jo olemassa olevaan järjestelmään ja datan keräyksen aloittaminen tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti.

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua löytämään ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Mitä tarkoittaa IIoT?

IIoT (Industrial Internet of Things) tarkoittaa datan keräämistä laitteista, sen analysointia ja tämän tiedon hyödyntämistä prosessien ja työskentelytapojen optimoimiseen. Mitä enemmän järjestelmästä saadaan dataa, sitä helpompi on tunnistaa mahdolliset pullonkaulat ja ongelmat koko tuotanto- ja toimitusketjusta.

 

Tutustu tuotteisiin

Tuoteuutiset

lisätiedot

Markus Peltola
Markus Peltola
Tuotepäällikkö
040 3412 487 040 3412 487
markus.peltola@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti