Berqquist lämmönhallintamateriaalit meiltä
Julkaistu: 2024-05-21

Bergquistin ensiluokkaiset lämmönhallintamateriaalit meiltä

Henkel-konserniin kuuluva Bergquist on yksi maailman merkittävimmistä lämpöä johtavien materiaalien kehittäjistä ja valmistajista. Vuonna 2014 Henkel Limited -konsernin osaksi liittynyt Bergquist on noussut alan johtavaksi toimijaksi innovatiivisten ja korkealaatuisten tuotteidensa ansiosta.

Tuoteuutiset

Luotettava kumppani

Henkel-konserniin kuuluva Bergquist on yksi maailman merkittävimmistä lämpöä johtavien materiaalien kehittäjistä ja valmistajista. Bergquist on ollut osa Henkel Limited -konsernia vuodesta 2014 lähtien, mikä on vahvistanut sen asemaa markkinoilla ja laajentanut sen tuotevalikoimaa.

Golden Distributor

Olemme ylpeitä siitä, että olemme pitkään olleet Henkelin ”Golden Distributor” elektroniikkateollisuuden materiaalien saralla. Tämä arvonimi tarkoittaa, että myös Bergquist-brändin alla olevat tuotteet siirtyvät OEM Finlandin jakeluverkostoon, tarjoten asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja lämmönhallintaan.

Bergquist lämmönhallintamateriaalit
Bergquist lämmönhallintamateriaalit
Bergquist lämmönhallintamateriaalit
Bergquist lämmönhallintamateriaalit

Bergquistin sitoutuminen laatuun ja innovaatioihin tekee siitä luotettavan kumppanin lämpöjohtavien materiaalien alalla, ja me OEM Finlandilla olemme ylpeitä saadessamme jakaa näitä huippuluokan tuotteita asiakkaillemme.

Innovatiiviset tuoteperheet

Bergquistin tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman lämpöä johtavia tuotteita, kuten lämmönhallintamattoja -ja tahnoja, jotka on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin teollisuuden tarpeet. Tunnetuimmat Bergquistin tuoteperheet ovat GAP PAD® ja SIL PAD®, jotka ovat leikattavia mattoja lämmön siirtämiseen. Nämä tuotteet ovat laajalti tunnettuja ja arvostettuja niiden suorituskyvyn ja luotettavuuden ansiosta.

GAP PAD® & SIL PAD®

GAP PAD® ja SIL PAD® -tuoteperheet tarjoavat erinomaista lämpöjohtavuutta ja helppokäyttöisyyttä, mikä tekee niistä ihanteellisia ratkaisuja monenlaisiin sovelluksiin. GAP PAD® -matot tarjoavat pehmeän ja puristuvan rakenteen, joka täyttää ilmaraot tehokkaasti, kun taas SIL PAD® -matot tarjoavat erinomaisen sähkön- ja lämmöneristyksen kestävällä ja luotettavalla tavalla.


Katso tuotteet

Thermal gap fillers

Henkelin Bergquist brändi tarjoaa hyvin suunniteltuja lämpöä johtavia Gap-täyteaineita, jotka kehitetty erityisesti tukemaan optimaalista annosteluohjausta erinomaisella lämpö- ja mekaanisella suorituskyvyllä. Nestemäisessä muodossa oleva täyteaine ei luo lähes ollenkaan rasitusta komponenteille kokoonpanon aikana. Sitä voidaan käyttää rajapintojen ja monimutkaisimpien topografioiden sekä monitasoisten pintojen kanssa. Nämä täyteaineet tarjoavat lisäksi juuri oikean paksuisen kalvon epätasaiselle pinnalle, joten ne ovat ratkaisu moneen eri sovellukseen.

Thermal gap pads

Henkel kehitti GAP PAD-lämpörajapinnan materiaaliperheen vastaamaan elektroniikkateollisuuden kasvavaa tarvetta lämmönhallintamateriaaleille, joilla on parempi yhteensopivuus, korkeampi lämpötehokkuus ja helpompi käyttö. GAP PAD tarjoaa tehokkaan lämpöliitännän jäähdytyselementtien ja elektronisten laitteiden välille, joissa esiintyy epätasaisia pintakuvioita, ilmavälejä ja karkeita pintamateriaaleja.

SIL pads & Q-pads

SIL PAD lämpöäjohtavat eristeet on monissa muodoissaan siisti ja tehokas vaihtoehto lakoille ja geeleille monenlaisissa elektronisissa sovelluksissa. KYSY VALIKOIMASTAMME LISÄÄ.

Thermally conductive adhesives

Henkelin lämpöliimat luovat komponentin mekaanisen kiinnityksen jäähdytyslevyyn, jossa on lämmönsiirto-ominaisuuksia tarvitsematta lisäliittimiä. Liqui-Bond -tuoteperhe tarjoaa myös elastisia ominaisuuksia, jotka auttavat lievittämään CTE-epäsopivuuksia. Nämä nesteet, teipit, tyynyt sekä seokset merkitsevät luotettavaa sekä korkeaa lämpötehoa ja huomattavasti vähemmän jätettä.
Teknisiä neuvoja
Rami NurmiRami Nurmi

Tuotepäällikkö

+358403412327 040 3412 327

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti