Julkaistu: 2020-03-20

Liikuteltava monikäyttöinen KOHDEpoistolaite hitsaukseen ja pölyttäviin työvaiheisiin

Purex Internationalin kehittämä WeldEx400-kohdepoistolaite on suunniteltu erityisesti hitsauksesta syntyvien savukaasujen poistoon, mutta suodattimiensa puolesta se sopii myös monenlaiseen muuhun käyttöön.

Tuoteuutiset

Kohdepoistolaite liikkuu vaivattomasti työntekijän mukana paikasta toiseen pyöriensä päällä. Liikuteltavien kohdepoistolaitteiden etuna on se, että työtiloihin ei tarvitse tehdä kiinteitä putkituksia tai tuotantotilojen rakenteisiin reikiä, jolloin aloituskustannukset pysyvät kohtuullisina. Jos tuotantotiloihin tarvitsee myöhemmin tehdä muutoksia, kohdepoistolaitteet liikkuvat mukana ilman lisäkustannuksia. Laitteet myös säästävät lämmityskustannuksissa, kun lämmitettyä sisäilmaa ei puhalleta rakennuksesta pihalle.

 

Laitteen mukana tulee vakiona valmiiksi asennettuna suurikokoinen F8/F9 luokituksen
Labyrinth ™- esisuodatin, sekä HEPA-/aktiivihiilisuodatin. Laitteessa on informatiivinen graafinen näyttö ja käyttöliittymä, joiden avulla laitteen käyttö sujuu vaivattomasti. Laite seuraa suodatetun ilman laatua reaaliaikaisesti, ja varoittaa työntekijöitä esimerkiksi silloin, jos suodattimet on asennettu väärin, tai ne ovat elinkaarensa lopussa. Ilmavirta on säädettävissä aina 400m³/h asti.

Weldex-400

lisätiedot


Rami Nurmi
Rami Nurmi
Tuotepäällikkö
040 3412 327 040 3412 327
rami.nurmi@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti