• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Julkaistu: 2020-03-20

Liikuteltava monikäyttöinen KOHDEpoistolaite hitsaukseen ja pölyttäviin työvaiheisiin

Purex Internationalin kehittämä WeldEx400-kohdepoistolaite on suunniteltu erityisesti hitsauksesta syntyvien savukaasujen poistoon, mutta suodattimiensa puolesta se sopii myös monenlaiseen muuhun käyttöön.

Kohdepoistolaite liikkuu vaivattomasti työntekijän mukana paikasta toiseen pyöriensä päällä. Liikuteltavien kohdepoistolaitteiden etuna on se, että työtiloihin ei tarvitse tehdä kiinteitä putkituksia tai tuotantotilojen rakenteisiin reikiä, jolloin aloituskustannukset pysyvät kohtuullisina. Jos tuotantotiloihin tarvitsee myöhemmin tehdä muutoksia, kohdepoistolaitteet liikkuvat mukana ilman lisäkustannuksia. Laitteet myös säästävät lämmityskustannuksissa, kun lämmitettyä sisäilmaa ei puhalleta rakennuksesta pihalle.

Tuoteuutiset
Weldex-400

Laitteen mukana tulee vakiona valmiiksi asennettuna suurikokoinen F8/F9 luokituksen Labyrinth ™- esisuodatin, sekä HEPA-/aktiivihiilisuodatin. Laitteessa on informatiivinen graafinen näyttö ja käyttöliittymä, joiden avulla laitteen käyttö sujuu vaivattomasti. Laite seuraa suodatetun ilman laatua reaaliaikaisesti, ja varoittaa työntekijöitä esimerkiksi silloin, jos suodattimet on asennettu väärin, tai ne ovat elinkaarensa lopussa. Ilmavirta on säädettävissä aina 400m³/h asti.

Tarjoamme kaikille huhtikuun loppuun mennessä tehdyille WeldEx400-tilauksille erikoishinnan:

2400€(ALV0%) / kpl (norm. 2700€[ALV0%])

Tarjoamme myös huhtikuun loppuun asti vaihtosuodattimet laitteelle erikoishintaan

Hyödyntämällä koko tarjouskampanjan, saat siis käyttöösi kokonaisuuden, joka ei aiheuta mitään ylimääräisiä käyttökustannuksia lähitulevaisuudessa.
Esisuodatinpaketti 2kpl 200€(ALV0%) (norm. 250€[ALV0%])
Pääsuodatin 300€(ALV0%) (norm. 350€[ALV0%])

Suodattimet on suositeltavaa vaihtaa vähintään vuoden välein, mutta käyttöasteesta riippuen vaihtoväli voi vaihdella suuresti.

lisätiedot

Rami Nurmi
Rami Nurmi
Tuotepäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti