Moottori & Laakeri- osastomme Agri-tuotteet
Julkaistu: 2023-08-11

Agri-tuotteet alan johtavilta valmistajilta

Maatalouteen soveltuvat laadukkaat tuotteet alan johtavilta valmistajilta.

Tuoteuutiset

Valikoimiimme kuuluvat tuotteet moottorikäyttöihin, lineaariliikkeeseen sekä voimansiirron tarpeisiin ja laaja vakiolaakerimallisto sekä vierintä-, nivel- ja liukulaakereita.

Yli 35 vuoden kokemuksella voimme tarjota hyvän tuote- ja sovellustuntemuksen. Toimimme läheisessä yhteistyössä toimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme.

Asiakaskohtaiset ratkaisut mahdollisia

Voimme tarjota kattavasti asiakasräätälöityjä ratkaisuja. Jos kyseessä on isompi sarja piirustustuotteita, on mahdollista teettää ensin 3D-printtauksella piirustusten mukainen testikappale, jonka sopivuus paikalleen on helppo todentaa.

Tuotteemme sopivat erinomaisesti maatalouden sovelluksiin niiden innovatiivisten materiaalien ansiosta, jotka tekevät tuotteista:

Hiljainen käyttöääni
hiljaisia
kevyt rakenne
kevyitä
Vedenkestävä
ruostumattomia ja kemikaalinkestäviä

Laakerituotteet

Laakerivalikoimamme sopii erinomaisesti maatalouden laajaan käyttöön esim. vihannesten kasvatukseen ja laitevalmistukseen sekä niiden apuvälineisiin.
Laakerit soveltuvat myös vaativiin olosuhteisiin, jossa on esim. likaa tai pölyä. Pystymme myös tarjoamaan laadukasta sekä hieman edullisempaa laakerivaihtoehtoa, joka on OEM:n oman IBEC-tuotemerkin tuotteita.
Valikoimastamme löytyy myöskin ruostumattomia ja täysin huoltovapaita muovisia laakerituotteita. Myös kustomoidut laakerituotteet onnistuvat kauttamme.

Laakerin Agri-tuotteet

Moottorin agri-tuotteet

Moottorituotteet

Laaja DC-moottorivalikoimamme soveltuu hyvin maatalouden vaihteleviin olosuhteisiin. Moottorit voidaan varustaa eri vaihteilla, enkooderilla ja jarrulla, myös kustomointi asiakkaan vaatimuksin onnistuu.
Parhaimmillaan saavutetaan IP65-suojausluokka pölylle ja vedelle. CAN Open on myös mahdollinen, jolloin voidaan yhdistää samaan väylään muun ohjauksen kanssa.


Lineaarituotteet

Lineaarituotteiden valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja maatalouden sovellusten tarpeisiin, kuten hyvin suojatut ja järeät karamoottorit vaativiin olosuhteisiin sekä aurinkopaneelikäyttöihin.
Iguksen valikoimastavoimme tarjota vaihtoehtoja, vaikka poiminnan automatisointiin, tai kerrosviljelyn sovelluksiin.

Lineaari agri-tuotteet

Voimansiirto agri-tuotteet

Voimansiirtotuotteet

OEM:llä on laaja valikoimia erilaisia maataloudessa tarvittavia voimansiirtotuotteita. Hihnakäytöt alan johtavilta toimittajilta, kuten Gates ja Bando. Ketjukäytöt, jotka ovat saatavilla myös ruostumattomina. Akselikytkinvalikoima kattaa suurista rengaskytkimistä, aina pienimpiin alumiinikytkimiin.


Katso tuotteet

Laakeriyksiköt

NTN-SNR on valmistanut laadukkaita laakerointituotteita jo yli sata vuotta, Japanissa ja Euroopassa. NTN-SNR valmistaa vakiomittaisia laakeriyksiköitä. Pesämateriaaleina on esim valurauta, pelti, ruostumaton teräs ja komposiitti. Myöskin sisälaakeria on saatavana teräs ja ruostumaton materiaaleina.

Liukulaakerit ja laakeriholkit

Liukulaakerit ja laakeriholkit ovat tärkeitä laakereita, jotka mahdollistavat kitkattoman ja sujuvan liikkeen pyörivissä osissa. Ne ovat yleisiä mekaanisissa järjestelmissä, kuten moottoreissa, pumppuissa, venttiileissä ja laitteissa, joissa tarvitaan tukirakennetta tai pyöriviä akselia. Liukulaakerit koostuvat liukupinnasta ja liukulaakerin rungosta. Liukupinta on yleensä valmistettu metallista tai muista kestävistä materiaaleista, ja se liukuu suoraan akselin päällä. Liukulaakerit tarjoavat hyvän kuormankestävyyden ja ovat sopivia sovelluksiin, joissa tarvitaan suurta kuormankantokykyä ja kestävyyttä. Laakeriholkit ovat putkimaisia osia, jotka toimivat akselien tukirakenteina. Niitä voidaan käyttää yhdessä liukulaakereiden kanssa varmistamaan tarkka ja vakaa pyörimisliike. Laakeriholkkeja valmistetaan yleensä kestävästä metallista, kuten teräksestä tai pronssista, ja ne on suunniteltu kestämään suuria kuormituksia. Liukulaakerit ja laakeriholkit tarjoavat luotettavan ja tehokkaan ratkaisun pyörivien osien tukemiseen. Niiden avulla voidaan vähentää kitkaa, kulutusta ja värähtelyä, mikä johtaa parempaan suorituskykyyn, pidempään käyttöikään ja vähentyneeseen huoltotarpeeseen mekaanisissa järjestelmissä.

Muoviset laakerituotteet

igus®-laakerointituotteet valmistetaan Saksassa. Tuotteiden valmistuksessa käytetään kolmea pääraaka-ainetta: perusmuovia, vahvistuskuituja ja kovia voiteluaineita. Kaikkiaan iguksen valikoiman tuotteilla on 53 eri valmitusmateriaalia, jotka soveltuvat erilaisiin toimintaolosuhteisiin. igus® tunnetaan kuivavoidelluista täysin huoltovapaista tuotteista, jotka toimivat jopa veden alla tai hetkellisesti jopa +315 C° lämpötilassa. <b>Yleisimmät käyttökohteet</b> löytyvät esimerkiksi maataloudesta, jossa laakeroinnin on kestettävä pölyä, likaa ja kosteutta. Myös elintarvike- ja lääketeollisuuden laitteet ovat erinomaisia kohteita igus®-laakereille. Kyseisiin käyttökohteisiin liittyy usein vesi- ja kemikaalipesua, ja koska tuotteen itsessään pitää olla hygieeninen, iguksen tuotteet vastaavat erinomaisesti tähän vaatimukseen. iguksen valikoimaan kuuluvat pyörötangot, levymateriaalit, liukuteipit sekä 3D-tulostukseen liittyvät tuotteet.

DC-moottorit

Monipuolinen valikoimamme erilaisia DC-moottoreita ja niihin liitettäviä vaihteita vastaa moneen eri käyttötarpeeseen. Moottorit ovat saatavilla myös jarrulla ja/ tai pulssianturilla. Valikoimastamme löydät niin harjattomat kuin harjallisetkin moottorit sekä raudattomat moottorit. Vakiosyöttöjännitteet ovat 12, 24 ja 48 V teholtaan aina 1 kW asti. Saatavilla ovat planeetta-, hammas- tai kulmavaihteet.

Karamoottorit

Karamoottorit moneen eri käyttökohteeseen ja sovellukseen. Valikoimaamme kuuluu Moteckin ja Servomechin tuotteet.

Teollisuusrobotit

Huoltovapaat ja kustannustehokkaat teollisuusrobotit. Drylin®-portaaliroboteilla voidaan tehdä liikettä XYZ-suunnissa.

Hihnakäytöt

Laaja valikoima erilaisia hihnoja, hihnapyöriä ja tarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat erilaiset hammashihnat, kiilahihnat ja pyöröhihnat. Hammashihnoissa saatavilla kaikki yleisimmät mallit ja koot, kuten esimerkiksi AT-, STS-, TN-, HTD-, MXL-hihnat. Vakiomateriaalit hihnoissa ovat kumi ja polyuretaani vahvistettuna eri materiaalin vetolangoilla. Hihnakäytöt toimitetaan joko valmiina hihnoina tai rullassa, jolloin pituuden pystyy katkaisemaan halutun mittaiseksi. Sekä kumiset että polyuretaaniset hammashihnat voidaan pinnoittaa selkäpuolelta. Pinnotteista löytyy kattava valikoima vaihtoehtoja erilaisiin vaatimuksiin. Hammaspyörien valikoima menee yhteen vastaavien hihnojen kanssa. Merkittävänä osa-alueena ja osaamisena ovat myös asiakkaiden piirustusten mukaan tehdyt hammaspyörät.

Ketjukäytöt

Tuotevalikoimaamme kuuluvat teollisuus- ja maatalousrullaketjut. Teollisuuden rullaketjuja ja ketjupyöriä on saatavilla 1-3 rivisenä. Ketjupyöriä on mahdollista saada porauksilla sekä karkaistuilla hammastuksilla. Myös kiristyspyörät kuuluvat valikoimaamme. Kovemmille vetolujuuksille sopivat levykimppuketjut. Kauttamme on myös mahdollista saada kuljetinketjuja. Näistä saatavilla on sekä vakioketjuja että asiakkaan piirustusten mukaan tehtyjä ketjuja. Challenge on englantilainen yli 20 vuotta vanha perheyritys. Heidän valmistamistaan tuotteista yli puolet on kuljetinketjuja. Saatavana lisäksi rullaketjua, levykimppuketjua ja ketjupyöriä. Kaikki tuotteet löytyvät vakiomittaisina sekä piirustusten mukaan valmitettuina.

Akselikytkimet

Akselikytkimien valikoimamme skaala on erittäin laaja: hyvin pienistä kytkimistä erittäin isoihin ja suuren vääntövoiman omaaviin malleihin. Samaan tuotealueeseen kuuluvat myös kiinnitysholkit. Tarjontaamme kuuluvat Fennerin, Hucon ja Sungilin laajat valikoimat. Materiaaleissa vaihtoehtoina löytyvät muovi, alumiini, teräs ja ruostumaton teräs. Vääntömomenttia löytyy 0,5 Nm:stä aina 14 kNm asti. Myös markkinoilta tuttujen nimien Multi-Beamin, Oldhamin, Flex-M:n ja Vari-torkin akselikytkimet kuuluvat valikoimiimme. Fenneriltä saatavilla ovat mm. erittäin isot Fenaflex-akselikytkimet vaativiin teollisuuden käyttöihin.

ota yhteyttä!

Markku Sepponen
Markku Sepponen
Tekninen myynti
040 3412 453 040 3412 453
markku.sepponen@oem.fi Sähköposti

Itä- ja Pohjois-Suomi
Moottorit ja laakerit

Miro Ranki
Miro Ranki
Tekninen myynti
040 3412 418 040 3412 418
miro.ranki@oem.fi Sähköposti

Länsi-Suomi
Moottorit ja laakerit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti