BE-sarjan kääntökehä
Julkaistu: 2022-11-10

Kääntökehät korkealla kuormankantokyvyllä

Toimittajamme TGB Group Technologies S.L. valmistaa laadukkaita kääntökehiä integroidulla vaihteella. Kääntökehät on IP65-suojattu. Vakiotuotteiden lisäksi tuotetta on mahdollista muokata sopivaksi juuri teidän käyttöönne.

Tuoteuutiset
BE-sarjan kehiin on integroitu vaihde ja tuote on täysin käyttövalmis, kunhan siihen on lisätty käyttöolosuhteisiin sopivaa rasvaa. Vaihde ja kuulakehä ovat suojattu IP65-luokituksen tiivisteillä, joka kestää myös UV-valoa. Kehiä löytyy on myös pienellä välyksellä, joten hyvin tarkka kääntö on mahdollista

Käyttökohteita tuotteelle ovat erilaiset nostolaitteet, joissa on isomman kuorman pyöritystä kuten esimerkiksi puomi tai jokin muu vastaava kuorma. Myös erilaiset henkilönostimet, trailerit, kourat, antennit jne ovat tyypillisiä käyttökohteita. Kääntökehät soveltuvat erinomaisesti myös linjastoihin, jossa siinä kulkeva lava täytyy kääntää. Tällöin voidaan käyttää vaihteellista kehää.

Kääntökehiä voidaan räätälöidä melkoisen paljon, jotta se saadaan toimivaksi monessa vaativassa kohteessa. Tässä on isona apuna TGB:n tekninen suunnitteluosasto.
Kysy lisää!

Ominaisuuksia

  • IP65-luokitus
  • Maksimi kierrosnopeus 1 rpm
  • HNBR-huulitiiviste, kestää UV-valoa
  • Tekninen suunnitteluosasto toimittajalla


Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti