LBE-kääntökehä
Julkaistu: 2022-11-30

LBE-sarjan kääntökehät alumiinisena

Toimittajamme TGB Group Technologies S.L. valmistaa laadukkaita alumiinisia kääntökehiä integroidulla vaihteella. Tuotteet on IP65-suojattu. Alumiinikuori keventää tuotetta ja mahdollistaa sen käytön erikoisemmissakin kohteissa. Vakiotuotteiden lisäksi tuotetta on mahdollista muokata sopivaksi juuri teidän tarpeisiinne.

LBE-sarjan kehiin on integroitu vaihde ja se on täysin käyttövalmis kunhan siihen on lisätty käyttöolosuhteisiin sopivaa rasvaa. Vaihde ja kuulakehä ovat suojattu IP65-luokituksen tiivisteillä, joka kestää myös UV-valoa. Kehä on saatavissa myös pienellä välyksellä, joten tarkkakin kääntö on mahdollista. Kuori on alumiinia ja maalattu mustaksi.

Tuoteuutiset
Käyttökohteita tuotteelle on erilaiset nostolaitteet, joissa on isomman kuorman pyöritystä kuten esim puomi tai jokin muu vastaava. Myös erilaiset henkilönostimet, trailerit, kourat, antennit jne ovat hyviä käyttökohteita. Sopivia kohteita ovat myös linjastot, joissa pitää esimerkiksi kuormalava kääntää, voidaan käyttää vaihteellista kehää.

Kehiä voidaan muuttaa melkoisen paljon, jotta kehä saadaan toimivaksi monessa vaativassa kohteessa. Tässä on isona apuna TGB:n tekninen suunnitteluosasto.
Kysy lisää!

Ominaisuuksia

  • IP65-luokitus
  • Alumiininen kuori
  • Uusi, pienempi koko LBE100 nyt myös saatavana
  • Maksimi kierrosnopeus 1 rpm
  • HNBR-huulitiiviste, kestää UV-valoa
  • Tekninen suunnitteluosasto toimittajalla


Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti