MiniTecno-moottorit
Julkaistu: 2024-03-15

MiniTecno – Pienet, mutta tehokkaat vaihdemoottorit

Transtecno on kehittänyt MiniTecno-tuotesarjan vastatakseen paremmin pieniä vaihdemoottoreita käyttävien asiakkaiden tarpeisiin useilla eri toimialoilla aina 90 Nm:iin asti. Kevyet alumiinirunkoiset vaihteet ovat yhteensopivia kaikkien moottorityyppien kanssa. Tarjolla on laaja valikoima AC-, harjallisia ja harjattomia DC-moottoreita.

Tuoteuutiset

TRANSTECNO LAAJENTAA TARJONTAANSA

Italialainen TRANSTECNO jatkaa vahvaa osaamistaan sähkömoottorien ja vaihteiden saralla esittelemällä MiniTecno-tuoteperheen. MiniTecno-tuotesarjaan voit valita niin AC-moottorin kuin perinteisen harjallisen DC-moottorin, unohtamatta uusia harjattomia BLDC-moottoreita.

MiniTecnon tuotesarjan vaihdemoottorit soveltuvat monille eri teollisuuden aloille ja vaativiin olosuhteisiin, sillä ne on suunniteltu kestämään likaa, pölyä sekä kosteutta. 

AC-moottorit perustuvat muutama vuosi sitten esiteltyyn SM-sarjaan ja löytyvät 1- ja 3-vaiheisina. SM-sarjan moottorit voidaan varustaa myös jarrulla. 

Perinteiset harjalliset DC-moottorit löytyvät nyt myös IP66-suojauksen omaavalla rungolla. Ja kevyestä alumiinista valmistetun vaihteen voi valita jopa kahdeksasta eri vaihtoehdosta. EC-luokan moottorit (35-800 W) voidaan varustaa tarvittaessa jarrulla. Helppo ja perinteinen 12-24 VDC ratkaisu sopii eri toimialoille.

Ominaisuuksia:

 • Pieni koko, mutta suuri vääntö
 • Kaikki sähkömoottorityypit
 • Vaihteet sopivat keskenään eri moottoreille IEC-laipoituksen myötä
 • Erinomainen suojausluokka - IP66
 • Soveltuvat hyvin vaativiin olosuhteisiin
 • Helppo ohjattavuus kaikilla moottoreilla
 •  

  video cannot show image

  Valitse MiniTecno - kun tarvitset pientä kokoa, mutta paljon voimaa!

  Uudet harjattomat DC-moottorit soveltuvat uudempaan tarpeeseen ja tekniikkaan. Moottoreissa on Hall-anturivalmius ja Hall-lähdöt valmiina. Saatavilla käyttöjänniteluokilla 24-48 VDC ja mahdollisuus varustaa monella eri vaihteella sekä tarvittaessa myös jarrulla. Teholuokka ulottuu aina 660 W:iin saakka.

  Kaikki moottorit saatavilla planeettavaihteilla, perinteisillä kulmavaihteilla ja suuret välityssuhteet omaavilla kartio- ja kartiokulmavaihteilla.

  Kattavan esitteen ja lisätiedot löydät myös valmistajan sivuilta.


  Katso tuotteet

  Teknisiä neuvoja
  Andreas LyrintzisAndreas Lyrintzis

  Tuotepäällikkö

  +358403412488 040 3412 488

  Sähköposti Sähköposti

  Asiakaspalvelu

  Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

  phone 0207 499 499

  Sähköposti Sähköposti

  comments Chatti