Ampron asennus
Julkaistu: 2020-12-23

AMPRON-opastenäytöt haastaviin olosuhteisiin

Liikenteenohjaus on tärkeää useissa eri teollisuuskiinteistöissä ja -alueilla toiminnan sujuvoittamiseksi sekä onnettomuuksien välttämiseksi. Olosuhteet joissa näytöt sijaitsevat luovat myös omat haasteensa niiden toimivuudelle. Ulkona sijaitsevat kohteet, jotka altistuvat usein sateelle, lumelle ja jäälle, vaativat ratkaisut, jotka kestävät normaaleja näyttöjä paremmin.

Uusi yhteystyökumppanimme AMPRON vastaa näihin haasteisiin näyttöratkaisuillaan. AMPRON on virolainen yritys, joka on keskittynyt suunnittelemaan ja toteuttamaan LED-näyttöjä sekä opastus- ja ohjausjärjestelmiä, jotka soveltuvat erityisesti teollisuuslaitoksiin, logistiikkakeskuksiin, parkkihalleihin, satama-alueille ja lentoasemille. 

Viimeisimpänä esimerkkinä asensimme Turun satamaan Silja Linen uuteen terminaaliin AMPRONin Rugged-näytöt, jotka ohjaavat tulevan liikenteen oikeille kaistoille.

Tuoteuutiset

Järjestelmä on kehitetty mahdollisimman helppokäyttöiseksi sen jokaiselle käyttäjälle, sekä ohjelmoijalle että informaation lukevalle asiakkaalle. Järjestelmä valvoo aluetta ja tunnistaa liikenteen minkä jälkeen opastaa oikean päätöksen aikaansaamiseksi. Järjestelmä on helppo päivittää AMPRONin omalla sisällönhallintaohjelmalla tai halutessa kolmannen osapuolen ohjelmistolla. Asiakkaan oma järjestelmä voidaan myös intergroida suoraan näyttöihin.

AMPRONin tuotteet jakautuvat kahteen eri sarjaan, Compact ja Rugged. COMPACT-näytöt ovat vakiokokoisia ulko- ja sisäkäyttöön sopivia perus LED-näyttöjä. Erittäin vaativiin ulko-olosuhteisiin suositellaan ilkivallan kestäviä ja vankkarakenteisia ”RUGGED” -LED-näyttöjä. RUGGED-näyttöjen eritysvahva kuori kestää jään, lumen ja iskut. 

Ampron launch näytöt
Lisäksi tarjoamme asiakaskohtaiset ratkaisut. Mikäli osaat heittää meille mutkikkaan haasteen, voimme yhdessä tutustua asiaan ja tarjoamme juuri sinulle suunnitellun ratkaisun. Kysy lisää tuotteista asiantuntevilta myyjiltämme! Toteutamme näyttötarpeesi aina näytön valinnasta asennukseen saakka!
Ampron launch rugged
Ampron näytön asennus

lisätiedot

Janne Saarnilehto
Janne Saarnilehto
Osastopäällikkö
040 3412 431 040 3412 431
janne.saarnilehto@oem.fi Sähköposti
Joel Kouvonen
Joel Kouvonen
Tekninen myynti
040 3412 321 040 3412 321
joel.kouvonen@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti