Opastenäytöt liikenteen ohjaukseen
Julkaistu: 2022-10-06

Dynaamiset opastenäytöt liikenteen ohjaukseen

Virolainen yhteistyökumppanimme Ampron kehittää ja valmistaa nykyaikaisia teollisuustason LED-opastusjärjestelmiä. Näytöt soveltuvat erinomaisesti teollisuuslaitoksiin, logistiikkakeskuksiin, parkkihalleihin, satama-alueille sekä lentoasemille.

Satama-, teollisuus- ja pysäköintialueet ovat suuresti liikennöityjä ja jatkuvasti muuttuvia ympäristöjä. Alueilla liikkuu myös paljon ajoneuvoja ja matkustajia, joille alueen toiminnot eivät ole tuttuja. Selkeillä ja dynaamisilla opasteilla alueella asioivat löytävät helposti reitin oikealle lastauslaiturille tai jonoon odottamaan laivaan lastausta. Tällöin liikenne alueella on ennustettavampaa, mikä vähentää onnettomuuksien riskiä. Sujuva liikenne vähentää myös päästöjen määrää turhan ajon vähennyttyä ja asiointikokemus on asiakkaille miellyttävämpi, kun vapaa parkkiruutu löytyy nopeasti pysäköintihallista.

Tuoteuutiset


Esimerkkejä opastenäytöistä:

DR-2000X1040

Opastenäyttö vaativiin ympäristöihin
• Koko: 2000 x 1040 mm
• Kirkkaus: 6500 nit
• Paino: 98 kg

DS-320-160-P8

Opastenäyttö
• Koko: 320 x 160 mm
• Kirkkaus: > 6500 nit
• Paino: 2 kg
Opastenäyttö
Opastenäytöt
Opastenäytöt ulkokäyttöönRugged - näyttö haastaviin olosuhteisiin

Opastenäytöt haastaviin olosuhteisiin
Ampronin RUGGED DR-sarjan tuotteet on suunniteltu ohjaamaan liikennettä erittäin haastavissa olosuhteissa, kuten esimerkiksi satama-alueilla, joissa merivesi, aurinko, sade ja suuret lämpötilanvaihtelut tuovat haasteita näyttötekniikalle. DR-sarjan tuotteet omaavat IP65- luokituksen, ja näytön käyttölämpötila on hyvin laaja -35°C ... +50°C:een. DR-sarjan  opastenäytöissä on myös vakiona heijastuksia poistava iskunkestävä suojalasi.Compact - näyttö parkkihalleihin ja logistiikkakeskuksiin

Ruggeg-näyttö
 Ampronin COMPACT DS-sarjan tuotteet on suunniteltu ohjaamaan liikennettä sellaisissa   ympäristöissä, joissa ulkoiset tekijät eivät aiheuta suuria haasteita näyttötekniikalle. Tällaisia   kohteita ovat esimerkiksi logistiikkakeskukset ja parkkihallit. DS-sarjan tuotteet ovat teknisiltä   ominaisuuksiltaan DR-sarjaa vastaavat, mutta ne ovat kooltaan kompaktimpia, eikä niissä ole   erillistä suojalasia. DS-sarjan opastenäytöissä on IP65-luokitus, ja niiden käyttölämpötila on   välillä  -35°C … 50°C.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti