• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Brooks Instruments tuotteet
Julkaistu: 2019-01-28

Brooks Instrumentin tuotteet yksinoikeudella OEM Finland Oy:ltä

Brooks Instrumentin edustus Suomessa siirtyi 1.2.2019 yksinoikeudella OEM Finland Oy:lle.

Vuonna 1946 perustettu Brooks Instrument on vuosikymmeniä kehittänyt ja valmistanut virtausmittareita ja -instrumentteja teollisuuskäyttöön. Brooks Instrumentin tuotteita käytetään laaja-alaisesti eri teollisuudenaloilla, kuten kaasujen ja nesteiden virtauksien kontrollointiin esimerkiksi kuituoptiikka- ja puolijohdevalmistuksessa, erilaisissa kalvopinnoitusprosesseissa (lasi-, verkko- ja optiset päällysteet), lääke-, elintarvike- ja öljyteollisuudessa.

Brooks Instruments

  • Pääkonttori: Hatfield, PA, Yhdysvallat
  • Perustettu: 1946 Yli 150 aktiivista patenttia
  • Valmistus: Yhdysvalloissa, Hollannissa, Unkarissa ja Japanissa  

Tuoteuutiset

Massavirtausmittarit ja –säätimet

Brooks kehittää jatkuvasti massavirtausmittareitaan vastaamaan asiakkaidensa tarpeita. Massavirtausmittareita ja -säätimiä voidaan käyttää niin bioreaktoreissa, puolijohdevalmistuksessa kuin petrokemian teollisuudessa. Lyömätön tarkkuus yhdistettynä innovointiin mahdollistaa oikean prosessin toimivuuden niin nyt kuin myös jatkossakin.

Valikoimasta löytyy niin GF-sarjalaiset, joilla pystyy käsittelemään useampaa kaasua yhdellä tuotteella, kuin Coriolis-mittarit erittäin tarkkaan, pienten virtausten valvontaan.

Brooks Instruments tuotteet

Rotametrit

Rotametrit soveltuvat aivan kaikenlaiseen virtausten mittaukseen missä tahansa. Brooks on yksi alan pioneereista ja pystyy tarjoamaan laajan valikoiman rotametrejä. Valikoimasta löytyy muovisia-, lasisia- ja metalliputkirotametrejä. Mahdollista myös kustomoituihin tuotteisiin.

Muovisia on saatavana niin neulaventtiilillä kuin ilmankin. Kestävä ja edullinen akryylirunko takaa hyvän luettavuuden. Valikoiman lasiset rotametrit tarjoavat tarkempaa toimintaa ja laajempaa virtausaluetta.

Metalliset rotametrit sopivat niin räjähdysvaarallisille alueille. Aggressiivisemmille aineille löytyy omat varianttinsa ja tarvittaessa prosessia voi seurata 4-20mA tai HART signaalin avulla.

Brooks Instruments tuotteet

Höyrytysmoduulit

Brooks tarjoaa veden höyrystysmoduuleja teolliseen käyttöön. Moduuleilla pystytään tarkkaan ja luotettavaan nesteen höyrystämiseen. Nämä soveltuvat polttokennojen kostutukseen, kalibrointihöyryn tuottamiseen ja esimerkiksi hiilivetyjen höyrystämiseen.

Brooksilta löytyvät myös painelähettimet puhdasjärjestelmiin, joihin on myös saatavilla painemittareita.

Brooks Instruments tuotteet

lisätiedot

Jussi Jalava
Jussi Jalava
Tuotepäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti