Oem ja Wika bluestar partner
Julkaistu: 2023-09-18

OEM Finland Oy:n tuotevalikoima kattaa nyt koko laajan WIKA instrumenttivalikoiman

Suomessa korkeimman “WIKA Bluestar Partner” statuksen on saanut ainoastaan OEM Finland Oy.

Yleistä

Meiltä löytyy Suomesta mittava varasto WIKA-tuotteita, lisäksi pääsemme näkemään reaaliaikaisesti WIKA Saksan varastotilanteen sekä toimitusajat Suomeen. Käytössämme on WIKA-konfigurointityökalut instrumenttien määrittelyyn asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tiiviissä yhteistyössä eurooppalaisten WIKA-tuotepäälliköiden kanssa haemme parhaat ratkaisut asiakasprojekteissamme. Koulutettu ja asiantunteva myyntitiimimme auttaa mielellään asiakkaitamme löytämään sopivimman ratkaisun kuhunkin sovellukseen. 

WIKA Bluestar partner logo

Mikä on WIKA?

WIKA on globaali vuonna 1946 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut mittausteknologian ratkaisuihin. WIKA on tunnettu erityisesti laadukkaista paineen- ja lämpötilanmittauksen instrumenteistaan. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy korkealuokkaiset komponentit myös voiman, pinnan ja virtauksen mittaukseen. WIKA on määritellyt kasvustrategiassaan, että osaava ja luotettava partneriverkosto on keskeisessä roolissa markkina-aseman vahvistamisessa jatkossakin. Suomessa korkeimman “WIKA Bluestar Partner” statuksen on saanut ainoastaan OEM Finland Oy.


Wika Bluestar partner Virtaus valikoima

Virtaus

Primäärivirtauselementtien tuotevalikoimaamme kuuluvat suutinlevyt, mittarit, virtaussuuttimet, Venturi-putket, pitot-putket ja rajoitusaukot. Valikoimastamme löytyy myös virtauskytkimiä ja ilmavirta-antureita. Tällä laajalla tuotevalikoimalla pystymme kattamaan lähes kaikki teolliset sovellukset. Kehitämme myös räätälöityjä ratkaisuja tarpeisiisi.

Wika Bluestar partner Pinta valikoima

Pinta

Toimimme sinun tasollasi: WIKA:lla on kattava valikoima pinnanmittaus tuotteita jopa 1000°F:n lämpötiloihin, 0,35:n ominaispainoihin asti ja yli 5000 PSI:n painealueille. Tuotevalikoimaan kuuluvat magneettiset tasonilmaisimet ja -kammiot sekä täydentävät lähettimet ja tasokytkimet, upotettavat paineanturit, tasolasit, magneettiset kellukytkimet, lähettimet ja optoelektroniset kytkimet. Asiakaskohtaiset erikoismallit täydentävät WIKA-tarjontaa.

Wika partner Paine valikoima

Paine

Kaikki yhdestä lähteestä – WIKA tarjoaa täydellisen valikoiman laitteita mittarin, absoluuttisen ja paine-eron mittaamiseen: Painemittarit, digitaaliset painemittarit, paineanturit (tunnetaan myös nimellä painelähettimet), prosessilähettimet, painemittarit lähtösignaalilla, painekytkimet ja kosketinmittarit.

Kalvotiivisteitä käyttämällä mittauslaitteita voidaan käyttää äärilämpötiloissa -130°F...+750°F sekä aggressiivisten, syövyttävien, heterogeenisten, hankaavien, erittäin viskoosisten tai myrkyllisten väliaineiden kanssa. Optimaaliset kalvotiivisteiden mallit, materiaalit ja täyttömateriaalit ovat saatavilla jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Kattava lisävarustevalikoima sisältää venttiilejä ja suojalaitteita (esim. painemittariventtiilit, painemittarihanat ja painemittarin syfonit), asennustarvikkeet ja sähkötarvikkeet.

Wika Bluestar partner Lämpötila valikoima

Lämpötila

Jokaiselle lämpötila-alueelle sopiva ratkaisu: WIKA-tuoteportfolio sähköiseen lämpötilan mittaukseen sisältää lämpöparit, vastuslämpömittarit (PTC ja NTC) integroidulla liittimellä tai liitetyllä kaapelillam sekä versiot liitäntäpäällä. Mittausalueet -328°F...3100°F (-200°C...+1700°C) katetaan. Lämpötilakytkimet, analogiset ja digitaaliset lämpötilalähettimet, lämpötilansäätimet ja digitaaliset indikaattorit  täydentävät tuotevalikoimaamme.

Kellomittarimme toimivat bimetalli-, laajennus- tai kaasukäyttöperiaatteella. Tämä mahdollistaa skaala-alueet -328°F...3100°F (-200°C...+700°C) eri luokkatarkkuuksilla, vasteajoilla ja kestävyydellä ympäristön vaikutuksille.

WIKA:n suojaputket ovat saatavilla vaativiin käyttöolosuhteisiin sekä kiinteänä koneistettuna että valmistettuna. Tarjotut vaihtoehdot eroavat pääasiassa malleistaan; laipoilla, kierteillä tai hitsaukseen. Lisäksi suojasuojuksia on saatavana Van Stone -muotoisina ja liitäntöineen saniteettisovelluksiin.


Wika Bluestar partner Voima valikoima

Voima

Voiman mittauksen tuoteohjelma sisältää voima-anturit, punnituskennot ja hydraulisen voiman mittauksen. Valikoima sisältää jännitys- ja puristusvoima-antureita, jännitysantureita, leikkaus- ja taivutuspalkkeja, yksipistekuormituskennoja, kuormitustappeja, jännityslenkkejä, rengas- ja erikoisvoima-antureita sekä elektroniikkaa ja kokonaisia järjestelmiä.


tutustu tuotevalikoimaan

Teknisiä neuvoja
Rami RaekangasRami Raekangas

Tuotealuepäällikkö

+358403412476 040 3412 476

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti