BN-ohjauslaiteyksiköt
Julkaistu: 2020-08-17

Uutuus pizzatolta: Modulaarinen BN-ohjauslaiteyksikkö

Pizzato laajentaa valikoimaa uudella BN-sarjan ohjauslaiteyksiköllä. Monipuolinen modulaarinen tuote, joka mukautuu mihin tahansa sovellusvaatimukseen.

Uuden BN-sarjan pääominaisuus on helppo asennettavuus. Se on itse asiassa plug-and-play-laite eli sinun tarvitsee vain kiinnittää laite ja kytkeä M12-liitoskaapeli liittimeen. Mahdollisen vaurion sattuessa ohjauslaite on helppo ja nopea vaihtaa.

Asennus on helppoa ja nopeaa. Ohjauskotelossa on irtoamattomat käännettävät moduulit. Moduulien ruuvien löysäämisen jälkeen ylempää ja alempaa moduulia voidaan kääntää 90° halutun asennussuunnan aikaansaamiseksi.

BN-sarjan ohjauslaiteyksikkö on saatavana eri kokoonpanoissa erityyppisille sovelluksille: Vakiosovelluksissa sopivimmat ovat 3 tai 4 laitteen konfiguraatiot, kun taas monimutkaisemmille sovelluksille on saatavana 6, 7 tai 8 laitteen konfiguraatiot.

Ohjauslaitteet on upotettu koteloon, joten ne ovat hyvin iskuilta suojassa. Kotelon syvyys ja leveys on vain 40 mm, jolloin se sopii esim. alumiiniprofiiliin erinomaisesti.

Uusilla Pizzaton BN-sarjan modulaarisilla ohjauskoteloilla on sama muoto ja mitat kuin Pizzaton NS-sarjan sähkölukoilla. Tämä antaa mahdollisuuden luoda visuaalisesti yhdenmukainen ja moderni laite.

  • 3-8 ohjauslaitetta valittavissa vapaasti: Painonapit, merkkivalot, valintakytkimet, hätäseis
  • Helppo ja nopea asennus
  • Kompakti koko (40x40 mm)
  • M12- tai M23-liitin

Tuoteuutiset

lisätiedot

Joni Henninen
Joni Henninen
Tuotepäällikkö
040 3412 474 040 3412 474
joni.henninen@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti