Kosketuksettomat turvarajakytkimet
Julkaistu: 2022-03-25

Kosketuksettomat turvarajakytkimet

Tuoteuutiset
RFID ja magneettikytkimet Mechanilta
RFID- JA MAGNEETTIKYTKIMET OSSD-ULOSTULOLLA

O-sarja

O-sarjassa yhdistyvät yli 40 vuoden kokemus konesuojusten turva-kytkimien suunnittelusta ja valmistuksesta uusimpaan turvallisuus-tekniikkaan. OSSD-lähdöt mahdollistavat 30 O-tyypin kytkimen kytke-misen sarjaan PL e:n ylläpitämiseksi. Saatavana kahdella koodaus-vaihtoehdolla; koodattu-magneettinen tai korkeakoodattu RFID sopii kaikkiin sovelluksiin, joissa lukitusta ei vaadita. Myös External Device Monitoring (EDM) on saatavilla, mikä eliminoi turvaohjaimen tarpeen ja säilyttää samalla korkeimman tason toiminnallisen turvallisuuden.

Tuotesivut tulossa pian

EM-sarja

EM-sarjan laajennettava turvarele. 

EM1 on suunniteltu käyttämään ja valvomaan hätäpysäytyspainikkeita ja/tai mitä tahansa mekaanista laitetta (lukitus tai ei-lukitus), jossa on kaksi normaalisti suljettua kanavaa. Pääohjausyksikkö voi valvoa yhtä 2NC-turvalai-tetta ja se voidaan laajentaa ESM-moduulin avulla enintään 20:een kaksikanavaiseen laitteeseen. 

EM1-turvarele
EM1-turvarele

GM-sarja

GM-sarjan laajennettava turvarele. 

GM1 on suunniteltu käyttämään ja valvomaan turvalaitteita, joissa on OSSD-ulostulot. Pääohjausyksikkö voi valvoa yhtä OSSD-paria ja se voidaan laajentaa GSM-moduulin avulla enintään 20:een turvalaitteeseen. 

GM1-turvarele
GM1-turvarele
Teknisiä neuvoja
Tony TarrTony Tarr

Tuotepäällikkö

+358403412435 040 3412 435

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti