NX-turvalukko
Julkaistu: 2024-04-30

Uutuus! NX-sarjan RFID-sähkölukko

Turvallisuus miniatyyrissä! Teknologinen edistys ja huippuluokan turvallisuus yhdistyvät tässä nx-sarjan rfid-turvakytkimessä. Ota hallinta käsiisi ja varmista turvallisuus sovelluksessasi!

Maailman pienin RFID-sähkölukko

Uusi NX-sarjan RFID-sähkölukko merkitsee merkittävää läpimurtoa teollisuuden turvallisuudessa. Pienen kokonsa ansiosta se erottuu maailman pienimpänä turvakytkimenä, jossa on lukko ja RFID-teknologia.
 

Tuoteuutiset

Maksimaalista teknologiaa minimikoossa

Tämä kytkin on kompaktiudessaan erittäin pieni, kooltaan vain 30x30x94,5 mm. Tilavuudeltaan se on 85 cm3, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun ahtaisiin tiloihin. Teollisuuden turvallisuus ei ole koskaan ollut näin tehokasta ja kompaktia!

Korkeat turvallisuusstandardit taattu

Tämä kytkin tarjoaa kaikki Pizzato-brändin vakiintuneet ominaisuudet, kuten RFID-teknologian asennetun toimilaitteeseen ja korkeimmat taatut turvallisuustasot PL e ja SIL 3, tarjoten siten korkean turvallisuuden asteen.

NX-turvakytkimen mitat
NX-turvakytkin runko

Metallipää ja tekno­poly­meerirunko

NX-sarjan turvakytkimessä yhdistyy nerokkaasti metallipään maksimaalinen lujuus ja tekno­poly­meerirungon keveys. Se on suunniteltu kestämään.

Nopea toimintatilan diagnosointi

NX-kytkimessä on RGB-valaistu kansi, joka tekee toimintatilojen diagnosoinnista nopeaa ja näyttävää. Tulkitse laitteen tila ja turvallisuus nopeasti eri väreistä! 

Bi-stabiili toimintaperiaate

Bi-stabiili toimintaperiaate tuo tehokkuutta – sisäinen solenoidi aktivoituu lyhyillä sähköimpulsseilla, vähentäen huomattavasti energiankulutusta ja kytkimen lämpenemistä.

NX-turvakytkin valosignaali

Helppo asennus

Asennus on nyt helpompaa kuin koskaan! Kaksi M5-ruuvia etupuolelta riittää, eikä ole väliä aukeavatko ovet oikealle vai vasemmalle tai ovatko ne liuku- vai saranaovia.

Sähkölukossa on kolme eri tulosuuntaa toimipäälle, mikä poistaa tarpeen kääntää itse lukkoa

Tekniset ominaisuudet ja muut edut

Laitteen muita näkökohtia ovat:

  • Vapautus kuusiokoloavaimella
  • Joustava toimipää
  • Toimipäälle kolme eri tulosuuntaa

 

KATSO TUOTTEET

Teknisiä neuvoja
Joni HenninenJoni Henninen

Tuotepäällikkö

+358403412474 040 3412 474

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti