Langaton turvalogiikka Safety Simplifier
Julkaistu: 2023-08-02

Langaton turvalogiikka Safety Simplifier

Safety Simplifier tarjoaa yksinkertaisen tavan rakentaa suojausjärjestelmiä liikkuville ja kiinteille koneille, täysin langattomana!

Tuoteuutiset
Suojausratkaisut voidaan nähdä monimutkaisina ja joustamattomina, mutta patentoidun turvalogiikka Safety Simplifier -ratkaisun avulla tarjoamme sinulle joustavia ja käyttäjäystävällisiä turvaratkaisuja, jotka kommunikoivat langattomasti verkon sisällä.

Safety Simplifier on sekä turvalogiikka, että ohjausyksikkö painikkeille, kuten hätäpysäytys, kuittaus, lukitus/lukituksen avaaminen, käynnistys/pysäytys jne. Safety Simplifierin avulla voit rakentaa täydellisen turvajärjestelmän juuri sinne, missä sitä tarvitset, esimerkiksi ovelle. Kytke vain anturit ja valitse toimintapainikkeet tarpeesi mukaan. Oven tiedot välitetään olemassa olevaan järjestelmääsi joko suoraan tai toisen Safety Simplifierin kautta.
Viestintä voi tapahtua laitteiden välillä langattomasti tai yksinkertaisesti CAN-väylän kautta. Ohjelmointi ja viestintä verkossa voidaan suorittaa langattomasti tietokoneen ja kaikkien Safety Simplifier:en välillä yhdessä järjestelmässä.

Et tarvitse lisätilaa sähkökaapista, koska Safety Simplifier on tarkoitettu sijoitettavaksi kaapin ulkopuolelle.

Safety Simplifier kommunikoi langattomasti verkossa jopa 16 laitteen kanssa. Verkossa on sisäänrakennettu toistotoiminto, jonka avulla kaikki yksiköt voivat lähettää turvatietoja toisilleen, mikä tarkoittaa, että kaikkien yksiköiden ei tarvitse kuulla toisiaan suoraan, mutta turvatiedot toistetaan aina. Ohjelmointi ja viestintä verkossa voidaan suorittaa langattomasti tietokoneen ja kaikkien Safety Simplifierien välillä yhdessä järjestelmässä.

  • Jopa 16 yksikköä yhdessä järjestelmässä
  • 14 I/O-suojattua tuloa tai lähtöä
  • 2 x 2NO-turvarelelähtöä
  • Jousiliittimet turvalllisen liitännän saavuttamiseksi tärinässä
  • Syöttöjännite: 10-30 VDC
Langaton turvalogiikka Safety Simplifier

SIMPLIFIER MANAGER

Simplifier Manager on tietokoneohjelmisto, jota käytetään Safety Simplifier:n ohjelmointiin yksinkertaisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla. Oletuksena on toimintamodulit, joissa on drag and drop-toiminto hätäpysähdykseen, ovirajoihin, turvavaloverhoihin, kahden käden ohjauslaitteeseen ja moniin muihin toimintoihin. Ohjelma on hyvin jäsennelty ja mahdollistaa nopean pääsyn ohjelmiin jokaiselle Safety Simplifier:lle.
Safety Simplifier turvalogiikat
Safety Simplifier turvalogiikka

ROBOTTISOLU 

Täydellinen turvajärjestelmä, jossa on kuusi Safety Simplifieriä erilaisille suojaustoiminnoille. Huomaa, että turvatoimintojen yhdistämiseen ei tarvita sähkökaappia.

Helppo suunnittelu monilla ominaisuuksilla

Safety Simplifier  voidaan sijoittaa vapaasti robottisolun ympärille kommunikoidessaan langattomasti tai CAN-väylän kautta. Ne voivat hoitaa sekä turvallisuuden että muut toivotut toiminnot. Uusien ovien, robottien ja koneiden lisääminen on helppoa Safety Simplifier -sovelluksella, vain ohjelmaa on muutettava.

Lyhyempi asennusaika, kun sähkökaappia ei tarvita

Safety Simplifier:lla on IP65 suojausluokka, joten sähkökaappia ei tarvita. Turvatuotteet ja koneet voidaan helposti kytkeä toisiinsa. Yhteydenpito kunkin Safety Simplifier:n ja koneiden välillä voi olla täysin langaton. Turvatuotteiden ja koneiden kytkentäaika on minimoitu.
 
Robottisolu

Sähkökaapilla

Safety Simplifier, joka on asennettu koneen sähkökaappiin. Integroidun turvalogiikan ansiosta Safety Simplifier voi joko käsitellä kaikkia turvatoimintoja tai sitä voidaan käyttää koneiden ja turvatuotteiden välisenä turvarajapintana.

Käyntiovet

Safety Simplifier ohjaa ja valvoo lukitustoimintoja, pysäytystä, kuittausta, käynnistystä ja hätäseistoimintoja.

Työkalun vaihtaja

Työkalunvaihtimeen asennettu Safety Simplifier, joka mahdollistaa langattoman turvallisen tiedonsiirron robotille työkalunvaihdon aikana.

Robotin ohjauskaapissa

Safety Simplifier on asennettu robotin ohjauskaapin kylkeen turvallisen kaksisuuntaisen tiedonsiirron toteuttamiseen turvakomponenteille ja robotin pysäytykseen.

Liukuovet

Safety Simplifier oven tilan, oven lukituksen, kuittauksen, hätäpysäytyksen valvontaan.

OSSD-signaalit

Safety Simplifier valvoo turvavaloverhojen OSSD-ulostuloja, voit valita myös muting- ja override-toiminnot.
handing award 2017
Git security award 2018 finalist

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Tony TarrTony Tarr

Tuotepäällikkö

+358403412435 040 3412 435

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti