HMS ja OEM aloittavat yhteistyön
Julkaistu: 2022-09-05

IIoT-osaaja HMS Networks ja OEM aloittavat yhteistyön

Ruotsalainen HMS Networks kehittää ja valmistaa tieto- ja viestintäteknologian tuotteita erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Alaansa erikoistuneena osaajana se tarjoaa väylämuuntimet ja muut teollisuuden tiedonsiirron tuotteet, jotka mahdollistavat älykkään teollisuuslaitteiden kommunikoinnin sekä datasiirron erilaisten ohjelmistojen ja järjestelmien välillä.

Yleistä

HMS:n tuotevalikoima tarjoaa teollisuuteen laajan kattauksen luotettavia ja turvallisia älyviestintäratkaisuja, joissa usein hyödynnetään langatonta teknologiaa sekä pilvi- ja IIoT-yhteyksiä. Yhteistyön myötä OEM:n valikoimasta löytyvät Anybus-väylämuuntimet, joiden avulla voidaan nykyaikaistaa teollisuuskokonaisuuksia sekä hyödyntää monipuolisemmin erilaisia väyläratkaisuja. Niiden ansiosta laitevalmistajat löytävät uudenlaisia mahdollisuuksia myös OEM:n valikoimasta.

Anybus-sovellus spinner symbol

Älykästä laitevalmistusta

Väylämuuntimien avulla voidaan siis muuntaa väyläprotokollia toisiksi, jolloin eri kieltä puhuvat laitteet saadaan juttelemaan keskenään. Sovellusmahdollisuuksia löytyy paljon niin laitevalmistuksesta, vesi- ja voimalaitoksista kuin kuljetus- ja rakennusalalta.  Esimerkiksi uutta laitekokonaisuutta suunnitellessa laitevalmistaja voi tarjota sen juuri sillä väylällä, millä loppuasiakas sen tarvitsee. Näin ollen valmistajan ei tarvitse muuttaa tavanomaisesti käyttämäänsä rakennetta, vaan se saadaan aina asiakkaan kenttäväylään sopivaksi.

IIoT (Industrial Internet of Things) tai teollisuus 4.0. tuo monia mahdollisuuksia teollisuuden viestintä- ja IT-järjestelmien päivittämisen myötä. Dataa paremmin hyödyntämällä tuotantoa voidaan automatisoida, mikä lisää tuottavuutta. Tiedon valjastaminen resurssien optimointiin on perimmäinen syy sille, miksi valmistavassa teollisuudessa on yhä enemmän kysyntää räätälöidyille ratkaisuille myös datankeruuta koskien. Tuotannon tehostamisen lisäksi sillä mahdollistetaan myös muita asioita, kuten nopeampi vika-analysointi sekä kunnossapitotarpeiden kartoitus.

Yhteistyön alkamisen myötä HMS Networksin tuotteet ovat nyt saatavilla myös OEM:ltä. Lisää tietoa saat tuotepäälliköltämme Markus Peltolalta.

IIOT

video cannot show image

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Markus PeltolaMarkus Peltola

Tuotepäällikkö

+358403412487 040 3412 487

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti