OEM ja KUKA yhteistyössä
Julkaistu: 2024-03-11

OEM Finlandin ja KUKA Nordicin strateginen sopimus vauhdittaa myyntiä

Automaatioalan yrityksen KUKA Nordicin ja johtavan automaatiokomponenttien jakelijan OEM Finlandin välisen yhteistyön ansiosta KUKA:n cobotteja jaetaan tehokkaasti Ruotsissa, Suomessa ja Baltian maissa.

Yleistä

"Kun KUKA on toimittajapaletissamme, asiakkaamme saavat käyttöönsä maailman johtavan robottivalmistajan cobotit", sanoo OEM Finlandin toimitusjohtaja Marko Salovaara.

"Sopimus tarkoittaa, että läsnäolomme kasvaa merkittävästi Pohjoismaiden markkinoilla", sanoo KUKA Nordicin toimitusjohtaja Joacim Lorentsson. OEM Finlandin ja KUKA Nordicin välinen sopimus antaa todellista vauhtia myynnille. 

"OEM Finlandilla on vahva edustus markkinoilla sekä hyvin kehittyneet markkinointi- ja myyntikanavat. Heidän avullaan saamme lisää vauhtia kasvuun Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla", Joacim Lorentsson sanoo.

Cobotit soveltuvat erinomaisesti myös ulkoisen kumppanin kautta tapahtuvaan jakeluun, sillä kyseessä on robottityyppi, joka ei vaadi ohjelmointitaitoja. Sen sijaan robotti oppii liikkeet operaattorin liikuttaessa sitä käsin. 

"KUKAn kollaboratiiviset LBR iisy  -robotit täydentävät hyvin muuta tarjontaamme", Marko Salovaara sanoo.

"Olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme kokeneen yrityksen, jolla on paljon asiantuntemusta ja jonka kanssa olemme mielellämme tekemisissä. OEM on nyt laajennettu haaramme markkinoilla, ja näen tämän hyvin pitkäaikaisena suhteena", sanoo Joacim Lorentsson.

"KUKA Nordic on toimija, jonka tunnemme hyvin ja josta meillä on hyviä kokemuksia. He toimittavat robotteja ja ohjelmistoja, jotka ovat ehdotonta huippuluokkaa, ja sopimus heidän kanssaan on meille strategisesti tärkeä ja menestyksekäs", Marko Salovaara sanoo.

OEM on yksi Euroopan johtavista teollisuusautomaation komponenttien toimittajista. Vuonna 1981 perustetun OEM Finlandin valikoimassa on noin 70 000 tuotetta. Yrityksellä on 160 työntekijää ja sen liikevaihto lähestyy 80 miljoonaa euroa. Yrityksen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Turussa ja se on osa OEM International -konsernia, jolla on toimintaa 15 maassa.

KUKA on yksi älykkään automaation johtavista yrityksistä maailmanlaajuisesti, sillä se työllistää yli 15 000 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 4 miljardia euroa. Energiatehokkuuden ja teknologian eturintamassa oleville teollisuudenaloille sovitettuihin ohjelmistoihin tehtyjen menestyksekkäiden investointien ansiosta yritys on vakiinnuttanut asemansa useilla eri segmenteillä: muun muassa autoteollisuudessa, elektroniikassa, elintarvikealalla, lääketeollisuudessa, logistiikka-alalla ja sähköisessä kaupankäynnissä. Pääkonttori sijaitsee Augsburgissa, Saksassa.

Teknisiä neuvoja
Janne VuorinenJanne Vuorinen

Myyntipäällikkö

+358403412448 040 3412 448

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti