Hintatiedote
Julkaistu: 2021-06-30

Tiedote hintojen noususta ja toimitusviivästyksistä

Teollisuusautomaatio- ja elektroniikkakomponenttien toimitusketjuissa on tapahtunut maailmanlaajuisia muutoksia, jotka vaikuttavat komponenttien hintoihin myös Suomessa. Raaka-aineiden, kuten kuparin, hopean ja muiden ei-metallisten raaka-aineiden hinnat ovat nousseet jyrkästi samalla kun kysyntä kasvaa vauhdilla. Tämä aiheuttaa ongelmia niin materiaalien ja komponenttien tuotannossa kuin jakelussakin.

Kevään ja kesän aikana toimittamiemme tuotteiden hinnat ovat saattaneet nousta ja toimitusajat ovat kasvaneet, joltain osin hyvinkin pitkiksi. Olemme tiiviisti yhteydessä valmistajiemme kanssa, ja teemme parhaamme lieventääksemme negatiivisia vaikutuksia asiakkaidemme tilauksiin ja tuotantoon.

Jotta asiakkaana välttyisit ylimääräisiltä häiriöiltä, muistutamme tilaamaan tuotteet hyvissä ajoin. Suosittelemme myös ottamaan kustannuskehityksen ja materiaalisaatavuuden huomioon hankintojen pitkän aikavälin suunnittelussa.

OEM Finland pyrkii nyt ja jatkossa olemaan asiakkaidensa tukena, jotta saat oikeat tuotteet oikeaan aikaan. Ole herkästi yhteydessä meihin keskustellaksemme tarpeistasi, tuotteiden saatavuudesta ja toimitusajoista. Autamme mielellämme löytämään vaihtoehtoja.

Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstänne!

OEM Finland Oy

Yleistä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti