Exolöf-ajoneuvokamerat

Exolöf-ajoneuvokamerajärjestelmä tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon ajoneuvon reaaliaikaiseen monitorointiin niin peruutuskameraksi kuin muihinkin näkymiin. Valittavissasi on 7- ja 10-tuumaiset monitorit, molemmat varustettuna tarvittaessa kosketusnäytöllä, joka tekee käytöstä intuitiivista ja vaivatonta. Kameroista löytyy useita eri linssivaihtoehtoja riippuen käyttökohteesta ja luonnollisesti korkeilla IP69K-suojausluokilla. Monitorit ovat suunniteltu kestämään haastavissakin olosuhteissa ja tarjoavat tarvittaessa IP66-luokituksen, mikä tekee niistä sopivia niin kosteisiin kuin pölyisiin ympäristöihin.
Kamera - 3087140

Lisätietoa - Exolöf-ajoneuvokamerat

Erinomaisen kustannustehokkuuden lisäksi Exolöf-järjestelmä mahdollistaa jopa neljän kameran suoran liittämisen monitoriin, jonka avulla on mahdollista toteuttaa laaja näkymä ajoneuvon ympäristöstä lisäten turvallisuuttasi.

Exolöf-ajoneuvokamerajärjestelmämme tarjoavat luotettavan ja monipuolisen valvonnan ajoneuvollesi. Olipa kyseessä esimerkiksi trukit, maansiirtokoneet, metsäkoneet tai kuorma-autot niin meiltä löydät ratkaisun ajoneuvosi valvontatarpeisiin.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Mikko MannilaMikko Mannila

Tuotealuepäällikkö

+358403412441 040 3412 441

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti