Kamerapaketit

Trukkien- ja nosturien kamerapaketeilla säästät arvokasta työaikaa ja vähennät onnettomuusriskejä. Valikoimastamme löytyvät Orlacon valmiit trukkikamerapaketit ja nosturikamerapaketit.

Trukkikamera voi olla trukinkuljettajille korvaamaton työkalu, joka tarjoaa paremman näkyvyyden, turvallisuuden, paremman kuorman sijoittelun, tehokkuuden ja ergonomian. Trukkeihin on saatavana useita erilaisia kameraratkaisuja kuten esim. haarukkakamera, kelkkakamera, mastokamera, peruutuskamera sekä näiden erilaisia yhdistelmiä.

Nosturikamera voi olla erittäin hyvä työkalu esimerkiksi mobiili- ja torinosturien kuljettajille. Nostureissa on usein tilanteita, jossa kuljettajan on mahdotonta nähdä mahdolliset vaarat suoraan kuljettajan paikalta. Mobiilinosturikamera sekä torninosturikamera mahdollistavat nosturinkuljettajalle paremman näkökentän, jolloin on mahdollista ennakoida myös mahdolliset vaaratilanteet paremmin. Tarjoamalla selkeän kuvan kuormasta ja sen ympäristöstä kuljettaja voi sijoittaa kuorman tarkalleen oikeaan paikkaan, mikä vähentää vaurioiden tai onnettomuuksien riskiä.
Kamerapaketit

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Mikko MannilaMikko Mannila

Tuotealuepäällikkö

+358403412441 040 3412 441

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti