• Kokemus Yli 35 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Kamerat digitaali

Orlacon ajoneuvokamerat tehostavat työntekoa ja käyttämällä oikein valittuja tuotteita minimoit mahdolliset riskitekijät. Kameroista löytyy sopivat tuotteet lähes jokaiseen ajoneuvoon aina trukeista rekkoihin ja raskaisiin maansirtokoneisiin, pieniin ja suuriin nostureihin sekä merenkulkuun.

EMOS-kamera


Ajoneuvovalmistajien omat monitorit ja valvontajärjestelmät lisääntyvät jatkuvasti. Tähän tarkoitukseen Orlacolta löytyy korkea resoluutinen ja alhaisen viiveen (alle 100 ms) omaavan ethernet kamera. EMOS – kameroiden myötä ajoneuvot ovat nyt mahdollista varustaa korkealaatuisilla digitaalikameroilla, jotka voidaan integroida ajoneuvon omiin monitoreihin. Iskunkestävä EMOS kamera soveltuu käytettäväksi esim. ajoneuvoihin, kaivosteollisuuden laitteisiin sekä kauko-ohjattaviin koneisiin. Kameran korkea valoherkkyys (0,05 Lux) tarjoaa erinomaisen näkymän myös pimeissä olosuhteissa.

HMOS-kamera


Orlaco HMOS-kamera on kompakti, teollinen, teräväpiirtoinen digitaalikamera jota voidaan käyttää Orlacon HD DigiCoax kuvantamisratkaisuissa. Korkean valoherkkyyden omaava HD-kamera välittää terävää kuvaa myös huonoissa sääolosuhteissa sekä heikossa valossa.

IP-kamerat


Orlacon automaattitarkenteisissa AF zoom HD-E IP -kameroissa on samat koteloinnit kuin Orlacon analogisissa zoom -kameroissa. Kamera voidaan kytkeä suoraan tiotekoneverkkoon (TCP/IP). Kamerat kestävät erittäin hyvin tärinää sekä iskuja.
Teknisiä neuvoja
Mikko MannilaMikko Mannila

Tuotealuepäällikkö

040 3412 441

Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti